Design magasin
Design magasin
Interiørrum

Chua chu kang house

Interiørrum Akupunkturpunktet i dette hus var at forbinde det lukkede område til en helt ny visuel stilhed. Ved at gøre disse gendannes visse historiske og rå charmer for at beskytte husets tomhed. Den nye indkvartering afsluttes med en overraskelse af interiøret i et interiør; tør & våd køkken i et køkken og spisning i et køkken. Beboelsesområdet blev også afbrudt af et imponerende kunstangreb, der snart er blevet det personlige hus til elektriske ledninger. For at supplere den overordnede vægt kræves skiver med varmt lys for at plette på tværs af alle farvevægge.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town er et papirhåndværkssæt med dele, der frit kan samles i en kalender. Sæt bygninger sammen i forskellige former og nyd at oprette din helt egen lille by. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspiration er fra kinesiske relikvier, "Keramik" er den mest repræsentation, der er mest populær uanset fra de kongelige og folk. I min undersøgelse er selv i dag de kinesiske æstetiske standarder for mode og Feng Shui (interiør og miljø design) uændrede. De kan lide gennemgang, lagdeling og ønsker. Jeg vil gerne designe en Qipao for at bringe implikationen og funktionen i keramik fra det gamle dynasti til moderne mode. Og provokerer mennesker, der er glemt deres kultur og etnicitet, når vi er i i-generation.

Restaurant

Osaka

Restaurant Osaka ligger i Itaim Bibi-nabo (Sao Paulo, Brasilien) og viser stolt sin arkitektur og tilbyder en intim og hyggelig atmosfære i sine forskellige rum. Den udendørs terrasse ved siden af gaden er indgangen til en grøn og moderne gårdsplads, en forbindelse mellem interiør, udvendig og natur. Den private og sofistikerede æstetik blev materialiseret med brug af naturlige elementer som træ, sten, jern og tekstiler. Lamella tagsystem med svag belysning og trægitterværker blev omhyggeligt undersøgt for at afslutte den harmoniserende indretning og skabe de forskellige omgivelser.

Vinprøvningsfacilitet

Grapevine House

Vinprøvningsfacilitet Grapevine House i form af en abstrakt drue, som næsten er gratis, indtil vingården. Hans vigtigste støtteelement genereret af en digital fremstillet søjle repræsenterer en hyldest til en gammel vinrød rod. Den fortsatte glasfront på Grapevine House er åben i alle retninger og muliggør den umiddelbare landskabsoplevelse af vingården. En visuel smagforbedring af alle testvine bør gives på denne måde.

Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm håndværkssættet til Farm er let at samle. Ingen lim eller saks er nødvendig. Saml ved at montere dele med det samme mærke. Hvert dyr har en kalender på to måneder. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.