Design magasin
Design magasin
Bevægelig Pavillon

Three cubes in the forest

Bevægelig Pavillon Tre kuber er enheden med de forskellige egenskaber og funktioner (legeredskaber til børn, offentlige møbler, kunstgenstande, meditationsrum, lysthuse, små hvilepladser, venteværelser, stole med tag), og kan bringe folk friske rumlige oplevelser. Tre kuber kan nemt transporteres med en lastbil på grund af størrelsen og formen. Med hensyn til størrelsen, monteringen (hældningen), sædeflader, vinduer etc. er hver terning udformet karakteristisk. Tre kuber refererer til japanske traditionelle minimumsrum som te-ceremonirum, med variation og mobilitet.

Multifunktionelt Kompleks

Crab Houses

Multifunktionelt Kompleks På den store slette i det schlesiske lavland står ét magisk bjerg alene, dækket af mystiks tåge, og tårner sig op over den maleriske by Sobotka. Der, midt i naturlige landskaber og legendariske beliggenhed, er Crab Houses-komplekset: et forskningscenter planlagt til at være. Som en del af byens revitaliseringsprojekt skal det udløse kreativitet og innovativitet. Stedet samler videnskabsmænd, kunstnere og lokalsamfundet. Formen på pavillonerne er inspireret af krabber, der kommer ind i et rislende hav af græs. De vil blive oplyst om natten, som ligner ildfluer, der svæver over byen.

Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES er en søgen efter poesi i design... En skov set fra jorden er som søjler, der forsvinder mod himlen. Vi kan ikke se dem fra oven; skoven i fugleperspektiv ligner et glat tæppe. Vertikalitet bliver horisontal og forbliver stadig forenet i sin dualitet. Ligeledes leder bordet la SINFONIA de los ARBOLES tankerne på træernes grene, der danner en stabil base for en subtil bordplade, der udfordrer tyngdekraften. Kun hist og her flimrer solens stråler gennem træernes grene.

Apoteker

Izhiman Premier

Apoteker Det nye Izhiman Premier butiksdesign udviklede sig omkring at skabe en trendy og moderne oplevelse. Designeren brugte en anden blanding af materialer og detaljer til at betjene hvert hjørne af de viste elementer. Hvert udstillingsområde blev behandlet separat ved at studere materialeegenskaberne og de viste varer. At skabe en blanding af materialer, der blander sig mellem Calcutta-marmor, valnøddetræ, egetræ og glas eller akryl. Som et resultat var oplevelsen baseret på hver funktion og klientpræferencer med et moderne og elegant design, der er kompatibelt med de fremviste varer.

Kunstpåskønnelse

The Kala Foundation

Kunstpåskønnelse Der har længe været et globalt marked for indiske malerier, men interessen for indisk kunst har haltet i USA. For at skabe bevidsthed om forskellige stilarter af indiske folkemalerier er Kala Foundation etableret som en ny platform for at fremvise malerierne og gøre dem mere tilgængelige for et internationalt marked. Fonden består af en hjemmeside, mobilapp, udstilling med redaktionelle bøger og produkter, der hjælper med at bygge bro og forbinde disse malerier til et større publikum.

Belysning

Mondrian

Belysning Ophængslampen Mondrian når følelser gennem farver, volumener og former. Navnet leder til dets inspiration, maleren Mondrian. Det er en ophængslampe med rektangulær form i en vandret akse bygget op af flere lag farvet akryl. Lampen har fire forskellige visninger, der drager fordel af interaktionen og harmonien skabt af de seks farver, der bruges til denne komposition, hvor formen bliver afbrudt af en hvid streg og et gult lag. Mondrian udsender lys både opad og nedad og skaber diffus, ikke-invasiv belysning, justeret med en dæmpbar trådløs fjernbetjening.