Design magasin
Design magasin
Køkken Tilbehør

KITCHEN TRAIN

Køkken Tilbehør Brug af forskellige stilarter af køkkeninstrumenter skaber et urydeligt madlavningsmiljø ud over visuel irritation. Sæt det i et nøddeskal, prøvede jeg at lave et samlet sæt af disse populære køkkenudstyr, der ofte bruges i alle huse. Dette design var rent inspireret af kreativitet. "United form" og et "Behageligt udseende" er to af dets egenskaber. Desuden vil det blive hilst velkommen af markedet på grund af dets innovative udseende. Dette vil være en mulighed for producenten og kunden, at 6 køkkenredskaber købes i en pakke.

Automatiseret Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiseret Immigrationsterminal MBAS 2 var designet til at trodse arten af sikkerhedsprodukter og minimere trusler og frygt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Dens design genfortolker velkendte hjemmecomputerelementer for at give et brugervenligt look for landdistrikter rundt om Thailands grænse. Stemme og visuelle billeder på skærmen guide første gang brugere trin for trin gennem processen. Den dobbelte farvetone på fingeraftrykspuden angiver tydeligt scanningszoner. MBAS 2 er et unikt produkt, der sigter mod at ændre den måde, vi krydser grænser, hvilket giver mulighed for flere sprog og en venlig ikke-diskriminerende brugeroplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er udstillingssko og sportsudstyr, der blev fremstillet med injektionsteknologi, udstillet. Stedet ser ud som fremstillet med presning af formsprøjtning. I fremstillingsmetoden på dette sted er møbler, som om de blev samlet sammen med fremstillet i injektionsform, for at generere helheden. Grove systier der i loftet blødgør al teknologisk synlighed.

Stol

SERENAD

Stol Jeg respekterer alle slags stole. Efter min mening er en af de vigtigste og mest klassiske og specielle ting inden for interiørdesign stolen. Ideen om Serenad-stol kommer fra en svane på vandet, der vendte sig og satte hendes ansigt mellem vingerne. Måske den skinnende og glatte overflade i Serenad stol med anderledes og speciel design, den er kun lavet til meget specielle og unikke steder.

Lænestol

The Monroe Chair

Lænestol Slående elegance, enkelhed i idé, behagelig, designet med bæredygtighed i tankerne. Monroe-stolen er et forsøg på drastisk at forenkle fremstillingsprocessen, der er involveret i fremstilling af en lænestol. Den udnytter potentialet i CNC-teknologier til gentagne gange at skære et fladt element ud af MDF, disse elementer skubbes derefter rundt om en central akse for at forme en kompleks buet lænestol. Bagbenet formes gradvist ind i ryglænet og armlænet ind i forbenet, hvilket skaber en klar æstetik, der helt defineres af enkelheden i fremstillingsprocessen.

Park Bænk

Nessie

Park Bænk Dette projekt er baseret på konceptideen "Drop & Forget", det vil sige let installation på stedet med minimale installationsomkostninger i forhold til de eksisterende infrastrukturer i et bymiljø. Robust betonvæske former, omhyggeligt afbalanceret, skaber en favnende og behagelig siddepleje.