Design magasin
Design magasin
Megalopolis X Sh Shenzhen Super Hovedkvarter

Megalopolis X

Megalopolis X Sh Shenzhen Super Hovedkvarter Megalopolis X vil være det nye centrum i hjertet af det større bugtområde tæt på grænsen mellem Hong Kong og Shenzhen. Masterplanen integrerer arkitektur med fodgængernetværk, parker og offentlige rum. Over og under jorden planlægges transportnet ved at maksimere forbindelse i byen. Et bæredygtigt infrastrukturnetværk under jorden giver systemer til fjernkøling og automatisk affaldsbehandling på en problemfri måde. Målet er at etablere en kreativ masterplanramme for, hvordan byer vil blive udformet i fremtiden.

Sommerfuglbøjle

Butterfly

Sommerfuglbøjle Sommerfuglbøjlen fik sit navn for sin lighed med formen af en flyvende sommerfugl. Det er minimalistiske møbler, der kan samles på en bekvem måde på grund af designet til de adskilte komponenter. Brugere kan hurtigt samle bøjlen med bare hænder. Når det er nødvendigt at flytte, er det praktisk at transportere efter adskillelse. Installation tager kun to trin: 1.Sæt begge rammer sammen for at danne et X; og gør de diamantformede rammer på hver side overlappede. 2. Skub trestykke gennem de overlappede diamantformede rammer på begge sider for at holde rammerne

Middelalderlig Nytænkning Kulturcenter

Medieval Rethink

Middelalderlig Nytænkning Kulturcenter Middelalderlige Rethink var et svar til en privat kommission om at opføre et kulturcenter for en lille uopgivet landsby i Guangdong-provinsen, der daterer 900 år tilbage til Song-dynastiet. En bygning på 7 etager på 7000 kvm er centreret omkring en gammel klippeformation kendt som Ding Qi-stenen, et symbol på landsbyens oprindelse. Projektets designkoncept er baseret på at fremvise historien og kulturen i den gamle landsby, mens den gamle og den nye knyttes sammen. Kulturhuset står som en genfortolkning af en gammel landsby og en omdannelse til moderne arkitektur.

Salgscenter

Feiliyundi

Salgscenter Et godt designarbejde vil vække folks følelser. Designeren springer ud af den traditionelle stilhukommelse og sætter en ny oplevelse i den storslåede og futuristiske rumstruktur. En fordybende miljøoplevelseshall er bygget gennem omhyggelig placering af kunstneriske installationer, klar bevægelse af plads og dekorativ overflade brolagt af materialer og farver. At være der er ikke kun en tilbagevenden til naturen, men også en gavnlig rejse.

Rækkehætte

Black Hole Hood

Rækkehætte Denne seriehætte designet af inspiration fra Black Hole og Worm Hole gør produktet til en smuk og moderne form, som alt sammen forårsager følelsesmæssige følelser og overkommelig pris. Det skaber følelsesmæssige øjeblikke og nem brug, mens du laver mad. Det er let, let at installere, let at rengøre og designet til moderne iland-køkkener.

Salgscenter

HuiSheng Lanhai

Salgscenter Med havtemaet i scenedesignet, tilintet rumssjælen, med pixel-firkanten som det visuelle kommunikationselement, lad børnene i spillet for at udforske opdagelsen af læring og vækst blive kernen i sagen, hvor fri pladspositionering præsenterer fantasy effekt af uddannelse i sjov. Fra form, skala, farvefacilitet, struktur til psykologisk sanseoplevelse fortsætter og beriger rumkonceptet, når alle elementer integreres og kolliderer.