Design magasin
Design magasin
Interiørhus

Spirit concentration

Interiørhus Hvad er en plads til et hus? Designer mener, at designet kommer fra kravene fra ejeren og når sjælen til rummet. Derfor navigerede designeren deres formål med rummet af det dejlige par. Begge ejer elsker materialerne og designløsningen i forhold til japansk kultur. For at repræsentere minderne mellem deres sind besluttede de at bruge forskellige træstrukturer til at skabe et sjælhus. Derfor udgjorde de 3 konsensusmål for dette ideelle hus, som var (1) Rolig atmosfære, (2) Fleksible og charmerende offentlige rum og (3) komfortable og usynlige private rum.

Hus Til Minder

Memory Transmitting

Hus Til Minder Dette hus formidler billederne af hjemmet ved træbjælker og den forskudte stak hvide mursten. Lyset går fra rummet med hvide mursten rundt om i huset, hvilket skaber en speciel atmosfære for kunden. Designeren bruger flere metoder til at løse begrænsningerne i denne bygning til klimaanlæg og opbevaringspladser. Bland også materialerne med klientens hukommelse og præsenter en varm og elegant æstetik gennem strukturen, der forbinder den unikke stil i dette hus.

Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus til at præsentere den unikke livsstil hos værtinde, som er en grafisk designer og en iværksætterhjem. Designeren præsenterer naturlige materialer for at illustrere værtindens præferencer og bevare blanke områder for at udfylde familiemedlems ting. Køkkenet er centrum af huset, specielt designet en surround-udsigt til værtinde og sørg for at forældrene kan se hvor som helst. Huset er udstyret med sømløst hvidt granitgulv, italiensk mineralmaling, gennemsigtigt glas og hvidt pulverbelægning for at afsløre de elegante detaljer i materialerne.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriel stil med varme materialer. Dette hus forbereder flere funktioner for klienter til at fremme livskvaliteter. Designeren forsøgte at forbinde rørene til hvert rum og kombinerede træ-, stål- og ENT-rør for at illustrere historien om kundernes liv. Ikke det samme med almindelig industriel stil, og dette hus indtaster kun få farver og forbereder masser af opbevaringspladser.

Skammel

Ydin

Skammel Ydin skammel kan monteres af dig selv uden brug af specialværktøjer takket være et simpelt sammenlåsningssystem. De 4 identiske fødder er placeret i ingen særlig rækkefølge, og betonsædet, der fungerer som nøglestenen, holder alt på plads. Fødder fremstilles med skrottræ fra en trappefabrikant, let bearbejdet ved hjælp af traditionelle træbearbejdningsteknikker og til sidst olieret. Sædet er simpelthen støbt i en varig fiberforstærket UHP-beton. Kun fem dissocierbare dele, der skal være fladpakket og klar til at blive sendt til slutkunderne, er et andet bæredygtighedsargument.

Kølet Ostevogn

Coq

Kølet Ostevogn Patrick Sarran skabte Coq-ostevognen i 2012. Mærkeligheden ved denne rullende genstand vekker diners nysgerrighed, men gør ingen fejl, dette er primært et arbejdsredskab. Dette opnås ved hjælp af en stiliseret lakeret bøgstruktur toppet af en cylindrisk rødlakkert cloche, som kan hænges ved siden for at afsløre et udvalg af modne oste. Brug af håndtaget til at flytte vognen, åbne kassen, skubbe brættet ud for at skabe plads til pladen, dreje denne skive for at skære dele af ost. Tjeneren kan udvikle processen til et lille stykke performancekunst.