Design magasin
Design magasin
Smykkekollektion

Future 02

Smykkekollektion Project Future 02 er en smykkekollektion med en sjov og levende vri inspireret af cirkelteoremer. Hvert stykke er skabt med software til computerstøttet design, der er bygget helt eller delvist med selektiv lasersintering eller stål 3D-udskrivningsteknologi og håndlavet med traditionelle sølvsmedemetoder. Samlingen henter inspiration fra cirkelformen og er omhyggeligt designet til at visualisere euklidiske sætninger til mønstre og former for bærbar kunst, der på denne måde symboliserer en ny begyndelse; et udgangspunkt for en spændende fremtid.

Frakke

Renaissance

Frakke Kærlighed og alsidighed. En smuk historie præget i stoffet, skræddersy og konceptet for denne frakke sammen med alle de andre tøj i samlingen. Det unikke ved dette stykke er helt sikkert det urbane design, minimalistisk præg, men hvad der virkelig er overraskende her, det kan snarere være dets alsidighed. Bare luk øjnene, tak. For det første skal du se en seriøs person, der går på sit alvorlige..blå job. Nu skal du ryste på hovedet, og lige foran dig ser du en skrevet blå grøftfrakke med nogle 'magnetiske tanker om det. Skrevet af en hånd. Med kærlighed, reprobable!

Foldebrille

Blooming

Foldebrille Sonjas brilledesign blev inspireret af blomstrende blomster og tidlige brillerammer. Ved at kombinere de organiske naturformer og de funktionelle elementer i brillerammer udviklede designeren et konvertibelt emne, der let kan manipuleres, hvilket giver flere forskellige look. Produktet blev også designet med en praktisk foldemulighed, der tager så lidt plads som muligt i bæreposen. Linserne er fremstillet af laserskåret plexiglas med Orchid blomsteraftryk, og rammene er lavet manuelt ved hjælp af 18 k guldbelagt messing.

Multifunktionelle Øreringe

Blue Daisy

Multifunktionelle Øreringe Daisy's er sammensatte blomster med to blomster kombineret i en, en indersektion og en ydre kronblade. Det symboliserer sammenflettet af to, der repræsenterer ægte kærlighed eller den ultimative bånd. Designet blandes i det unikke ved tusindfrydblomsten, så brugeren kan bære Blue Daisy på flere måder. Valget af blå safirer til kronbladene er at understrege inspiration til håb, lyst og kærlighed. Gule safirer, der er valgt til det centrale blomsterblad, opslynger bæreren at føle en følelse af glæde og stolthed, hvilket giver bæreren fuldstændig sindsro og selvtillid til at udvise sin elegance.

Vedhæng

Eternal Union

Vedhæng Den evige union af Olga Yatskaer, en professionel historiker, der besluttede at forfølge en ny karriere hos en smykkedesigner, ser enkel ud, men alligevel fuld af mening. Nogle kunne finde i det et strejf af keltiske smykker eller endda en Herakles-knude. Stykket repræsenterer en uendelig form, der ligner to sammenkoblede former. Denne effekt skabes gennem gitterlignende linier indgraveret over stykket. Med andre ord - de to er bundet sammen som en, og den ene er en forening af de to.

Smykkekollektion

Ataraxia

Smykkekollektion Kombineret med mode og avanceret teknologi har projektet til formål at skabe smykkestykker, der kan gøre de gamle gotiske elementer til en ny stil, hvor man drøfter det traditionelle potentiale i den moderne kontekst. Med interessen for den måde, hvorpå gotiske vibber påvirker publikum, forsøger projektet at provokere unik individuel oplevelse gennem legende interaktion, hvor man undersøger forholdet mellem design og bærere. Syntetiske ædelstene blev som et lavere miljøindtrykmateriale skåret i usædvanligt flade overflader for at støbe deres farver på huden for at forbedre interaktionen.