Design magasin
Design magasin
Armbånd

Fred

Armbånd Der er mange forskellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men smukke som de er, de er altid altid enkelt og kun armbånd. Fred er noget mere. Disse manchetter genoplive i sin enkelhed noblesse fra gamle tider, men alligevel er de moderne. De kan også bæres på bare hænder på en silkebluse eller en sort sweater, og de vil altid tilføje et strejf af klasse til den, der bærer dem. Disse armbånd er unikke, fordi de kommer som et par. De er meget lette, hvilket gør det unødvendigt at bære dem. Ved at bære dem, vil man med glæde blive bemærket!

Halskæde Og Broche

I Am Hydrogen

Halskæde Og Broche Designet er inspireret af den neoplatoniske filosofi om makrokosmos og mikrokosmos, idet de samme mønstre er gengivet i alle niveauer af kosmos. Med henvisning til det gyldne forhold og efterslæbssekvens har halskæden et matematisk design, der efterligner phyllotaxismønstre observeret i naturen, som det ses i solsikker, tusindfryd og forskellige andre planter. Den gyldne torus repræsenterer universet, indhyllet i rummet-rummet. "I Am Hydrogen" repræsenterer samtidig en model af "The Universal Constant of Design" og en model af selve universet.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Smukt, klart, upcyklet smykke, designet ud fra et behov for at bruge affaldsmaterialet fra produktionen af Claire de Lune lysekrone. Denne linje har udviklet sig til et betydeligt antal samlinger - alle fortæller historier, der alle repræsenterer meget personlige glimt ind i designerens filosofier. Gennemsigtighed er en vigtig del af designernes egen filosofi, og dette afspejles hende af valget af anvendt akryl. Bortset fra det anvendte spejl akryl, som i sig selv reflekterer lys, er materialet altid transparent, farve eller klart. CD-emballage forstærker koncepterne om genbrug.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skønhedssten - pyrope - dens meget essens giver storhed og højtidlighed. Det er skønheden og det unikke ved stenen identificeret billedet, som er beregnet til fremtidig dekoration. Der var et behov for at skabe en unik ramme til sten, der ville føre ham i luften. Stenen blev trukket ud over dets holdemetall. Denne formel sensuel lidenskab og attraktiv kraft. Det var vigtigt at bevare det klassiske koncept og understøtte den moderne opfattelse af smykker.

Broche

The Sunshine

Broche Funktionen ved denne smykker er, at her bruges en stor stenkompleks form, der er indstillet til usynlig (luft) ramme. Visning af smykkedesign åbner kun sten, der skjuler montageteknologi. Selve stenen holdes af to, påtrængende armaturer og tynd plade bestrøbt med diamanter. Denne plade er grundlaget for alle brochetter med understøttende struktur. Det holder og den anden sten. Hele sammensætningen blev muliggjort efter den detaljerede hovedslibesten.

Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en fortolkning af et fragment af naturen. Naturen bliver et påskud for at give liv til juveler, lege med teksturer lys og skygger. Målet er at give en juvel med tolkede former, da naturen ville designe dem med dens følsomhed og sensualitet. Alle stykker er håndlavet færdige for at forbedre strukturen og kendetegn ved juvelen. Stilen er ren for at nå plantelivssubstansen. Resultatet giver et stykke både unikt og tidløst dybt forbundet med naturen.