Design magasin
Design magasin
Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevægelse, da den afbalancerer mellem orden og kaos. Et godt design skabes ud fra den samme spænding. Dets kvaliteter af styrke, skønhed og dynamik stammer fra kunstnerens evne til at forblive åben for disse modsætninger under skabelsen. Det færdige stykke er summen af utallige valg, som kunstneren træffer. Al tanke og ingen følelse vil resultere i arbejde, der er stift og koldt, mens al følelse og ingen kontrol giver arbejde, der ikke udtrykker sig. Sammenflettingen af de to vil være et udtryk for selve livets dans.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trænger gennem vinduerne med et fint niveau, vil producere et niveau af æstetisk belysning, belysning for at bringe folk i rummet, når det mystiske og stille sindet, som Nyx med en mystisk og lydløs, brugen af laminerede stoffer og drej til forskudt sådan fortolkning af skønhed.