Design magasin
Design magasin
Make-Up-Samling

Kjaer Weis

Make-Up-Samling Designet af Kjaer Weis kosmetiklinie destillerer de grundlæggende elementer i kvinders makeup til de tre vigtige anvendelsesområder: læber, kinder og øjne. Vi designede komprimeringer, der er formet til at spejle de funktioner, de vil blive brugt til at forbedre: slanke og lange til læberne, store og firkantede til kinderne, små og runde for øjnene. Materiellt kan kompakterne drejes åbne med en innovativ lateral bevægelse, der falder ud som en sommerfugls vinger. Disse komprimeringer er helt genopfyldelige og er bevidst konserverede snarere end genanvendt.

Analogur

Kaari

Analogur Dette design er baseret på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighed time hånd). Dette design er forsynet med to bueformede formskæringer. Gennem dem kan man se drejningstimerne og minutshænderne. Timehånden (disken) er opdelt i to segmenter af forskellige farver, der roterende angiver AM- eller PM-tid afhængigt af den farve, der begynder at blive synlig. Minuttehånden er synlig gennem den større radiusbue og bestemmer, hvilken minutspalte der svarer til 0-30 minutters drejeknapper (placeret på den indre radius af lysbuen) og 30-60 minutters spalte (placeret på den ydre radius).

Moderne Kjole Loafer

Le Maestro

Moderne Kjole Loafer Le Maestro revolutionerer kjoleskoen ved at indarbejde en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhæl'. 'Matrixhælen' reducerer hælpartiets visuelle masse og viser den strukturelle integritet af kjoleskoen. For at supplere den elegante vamp bruges højkornede læder til overdelens markante asymmetriske design. Integrationen af hælafsnittet i den øverste er nu sammensat til en elegant og raffineret silhuet.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dette design udforsker lidelser i forskellige lag: filosofisk, socialt, medicinsk og videnskabeligt. Fra mit personlige synspunkt om, at lidelse og smerte kommer i mange ansigter og former, filosofisk og videnskabelig, valgte jeg humaniseringen af lidelse og smerte som min basis. Jeg studerede analogierne mellem symbiotikum i naturen og symbiotiske i menneskelige relationer, og ud fra denne forskning skabte jeg karakterer, der visuelt repræsenterer de symbiotiske forhold mellem lid og lidende og mellem smerte og smerte. Dette design er et eksperiment, og seeren er emnet.

Digital Kunst

Surface

Digital Kunst Stykkets æteriske natur giver anledning til noget håndgribeligt. Idéen kommer fra brugen af vand som et element til at formidle konceptet med overflade og at være en overflade. Designeren har en fascination for at bringe vores identiteter og den rolle, de omkring os har i denne proces, i live. For ham "overflader" vi, når vi viser noget af os selv.

Tekande Og Tekopper

EVA tea set

Tekande Og Tekopper Denne forførende elegante tekande med matchende kopper har en upåklagelig hældning og er en fornøjelse at tage af. Den usædvanlige form på denne tepotte med tud blandet og vokser fra kroppen egner sig især godt til en god hældning. Bægerne er alsidige og taktile til at nestle i dine hænder på forskellige måder, da hver person har deres egen tilgang til at holde en kop. Fås i blank hvid med en sølvbelagt ring eller sort mat porcelæn med et blankt hvidt låg og hvide kantede kopper. Rustfrit stålfilter monteret inde. DIMENSIONER: tekande: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.