Design magasin
Design magasin
Salgskontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Salgskontor "Mountain" er hovedtemaet for dette salgskontor, der er inspireret af den geografiske baggrund af Chongqing. Mønsteret med grå kugler på gulvet formes i trekantet form; og der er masser af ulige og skarpe vinkler og hjørner på funktionsvæggene og de uregelmæssigt formede modtagelsesbord, for at demonstrere begrebet ”bjerg”. Derudover er trappen, der forbinder gulvene, designet til at være en passage gennem hulen. I mellemtiden hænges LED-belysning fra loftet, der imiterer regn scene i dalen og præsenterer en naturlig følelse for at blødgøre hele indtrykket.

Grafik Til Feriehuset

SAKÀ

Grafik Til Feriehuset PRIM PRIM studio skabte visuel identitet til pensionatet SAKÀ inklusive: navn og logo design, grafik til hvert værelse (symbol design, tapet mønstre, design til vægbilleder, pude applikationer osv.), Website design, postkort, badges, navnekort og invitationer. Hvert værelse i pensionatet SAKÀ præsenterer en anden legende, der er forbundet med Druskininkai (en udvejsby i Litauen, som huset ligger i) og dets omgivelser. Hvert værelse har sit eget symbol som et nøgleord fra legenden. Disse ikoner vises i interiørgrafik og andre objekter, der danner dens visuelle identitet.

Tæppe

Folded Tones

Tæppe Tæpper er iboende flade, målet var at udfordre denne enkle kendsgerning. Illusionen om tredimensionalitet opnås med kun tre farver. Mangfoldigheden af toner og dybde på tæppet afhænger af bredden og tætheden af striberne snarere end en stor farvepalet, der kan krydse med et bestemt rum, hvilket muliggør fleksibel anvendelse. Fra oven eller langt væk ligner tæppet et foldet ark. Imidlertid kan illusionen af foldene muligvis ikke ses, mens du sidder eller ligger på den. Dette førte til brugen af enkle gentagne linjer, der kan nydes som et abstrakt mønster på nært hold.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trænger gennem vinduerne med et fint niveau, vil producere et niveau af æstetisk belysning, belysning for at bringe folk i rummet, når det mystiske og stille sindet, som Nyx med en mystisk og lydløs, brugen af laminerede stoffer og drej til forskudt sådan fortolkning af skønhed.

Halskæde

Extravaganza

Halskæde En elegant collier inspireret af ruffs, antikke halsdekorationer, som du kan se på mange smukke malerier fra XVI og XVII århundrede. Karakteriseret ved et moderne og moderne design, der forenkler den typiske ruffs-stil, der prøver at gøre den moderne og moderne. En sofistikeret effekt, der giver bæreren elegance ved hjælp af sorte eller hvide farver giver en række kombinationer med et moderne og rent design. En halskæde i ét stykke, fleksibel og lys. Et ikke-dyrebart materiale, men med et imponerende design med høj mode, der gør denne collier ikke kun til en juvel, men til en ny kropsornament.

Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.