Design magasin
Design magasin
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm håndværkssættet til Farm er let at samle. Ingen lim eller saks er nødvendig. Saml ved at montere dele med det samme mærke. Hvert dyr har en kalender på to måneder. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Multiaxialt Gardinvægssystem

GLASSWAVE

Multiaxialt Gardinvægssystem GLASSWAVE multiaxialt gardinvægssystem åbner døren til større fleksibilitet i design af glasvægge til masseproduktion. Dette nye koncept i gardinvægge er baseret på princippet om lodrette glidepunkter med cylindriske snarere end rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilgang betyder, at strukturer med multidirektionsforbindelser kan oprettes, hvilket fordobler de mulige geometriske kombinationer i glasvægsenheden. GLASSWAVE er et lavhøstesystem beregnet til markedet for markante bygninger i tre etager eller derunder (majestetiske haller, showrooms, atriums osv.)

Detail Interiørdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detail Interiørdesign Klienten leder efter kreativt design for at repræsentere brandet godt. Navnet 'Hiveometric' er dannet af to ord 'hive' og 'geometric', der blot fortæller hovedkonceptet og visualiserer designet. Designet er inspireret af mærkets helteprodukt, en bikageformet elektrisk komfur. Tænkt som en klynge af honningkager, væg- og loftsfunktioner i pæne finish afslutter problemfrit at forbinde og samspille komplekse geometriske former. Linjer er delikate og rene, hvilket resulterer i et elegant moderne look for at symbolisere uendelig fantasi og kreativitet.

Virksomhedsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Virksomhedsarkitektur Koncept Det kreative koncept er baseret på en kombination af materielle og immaterielle komponenter, der tilsammen skaber en medieplatform. Midtpunktet på denne platform er karakteriseret ved en overdimensioneret skål som et symbol for en abstrakt alkymibalke, over hvilken der projiceres et holografisk diagram over en flydende DNA-streng. Dette DNA-hologram, der faktisk repræsenterer sloganet "A Promise for Life", roterer langsomt og antyder, at livet er lettere for en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologram repræsenterer ikke kun livets strømning, men også forholdet mellem lys og selve livet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisk liv er en kalender, der fremhæver smukt planteliv på et enkelt ark. Åbn arket, og sæt det på basen for at nyde en række forskellige plante-pop-ups. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Beskedkort

Pop-up Message Card “Leaves”

Beskedkort Blade er meddelelseskort med pop-up-bladmotiver. Lys dine beskeder med et udtryksfuldt strejf af sæsongrønt. Leveres i et sæt af fire forskellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.