Design magasin
Design magasin
Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vores opgave var at levere og installere et væld af stofindpakket akustiske paneler med forskellige størrelser, vinkler og former. De oprindelige prototyper så ændringer i både design og fysiske midler til installation og ophængning af disse paneler fra vægge, lofter og undersiden af trapperne. Det var på dette tidspunkt, vi indså, at de nuværende proprietære hængesystemer til loftplader ikke var passende til vores behov, og vi designet vores egne.

Krøllejern

Nano Airy

Krøllejern Det nano luftige krøllejern bruger en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glat struktur, blød skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gennemgået en nano-keramisk belægning, føles meget glat. Det krøller håret ømt og hurtigt med den varme luft i de negative ioner. Sammenlignet med krøllejern uden luft kan du afslutte i en blødere hårkvalitet. Produktets grundfarve er blød, varm og ren mat hvid, og accentfarven er lyserød guld.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Der er en hel del af disse blandede moderne design på markedet her i Kina i dag, normalt baseret på traditionelle design, men med enten moderne materialer eller nye udtryk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skabt en ny måde at udtrykke orientalsk design på, en ny installation sammensat af linjer og prikker, de udvides fra døren til indersiden af restauranten. Med tidenes ændring ændres folks æstetiske påskønnelse også. For moderne orientalsk design er innovation meget nødvendig.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenhed af æstetik og menneskets æstetiske ændringer, er den moderne stil, der fremhæver selv og individualitet, blevet de vigtige elementer i design. Denne sag er en restaurant, designeren ønsker at skabe en ungdommelig pladsoplevelse for forbrugerne. Lyseblå, grå og grønne planter skaber naturlige komfort og uformelitet i rummet. Lysekronen lavet af håndvævet rotting og metal forklarer kollisionen mellem menneske og natur og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butik

Formal Wear

Butik Herre tøjbutikker tilbyder ofte neutralt interiør, der negativt påvirker stemningen hos besøgende og derfor reducerer andelen af salget. For at tiltrække folk ikke kun til at besøge en butik, men også for at købe produkter, der præsenteres der, bør pladsen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruger design af denne butik specielle funktioner inspireret af syhåndværk og forskellige detaljer, der vil tiltrække opmærksomhed og sprede et godt humør. Det åbne rumlayout, der delte sig i to zoner, er også designet til kundernes frihed under shopping.

Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.