Design magasin
Design magasin
Krystal Lys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystal Lys Skulptur Denne organiske lysskulptur består af træ og kvartsskrystall og bruger bæredygtigt fremskaffet træ fra en reservebestand af ældet teaktræ. Vejret i årtier af sol, vind og regn, træet derefter håndformet, slibet, brændt og færdig i et fartøj til at holde LED-belysning og bruge kvarts krystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uændrede kvartskrystaller bruges i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Der anvendes forskellige træbehandlingsmetoder, herunder Shou Sugi Ban-metoden til at bruge ild til konservering og kontrastfarve.

Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gentager formen på de kapsler, der er så udbredt i den moderne verden: medicin, arkitektoniske strukturer, rumskibe, termoser, rør, tidskapsler, der overfører beskeder til efterkommere i mange årtier. Det kan være af to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farver med forskellige grader af gennemsigtighed. Binding med nylon reb tilføjer en håndlavet effekt til lampen. Dets universelle form var at bestemme enkelheden i fremstilling og masseproduktion. At spare i lampens produktionsproces er dens største fordel.

Pavillon

ResoNet Sinan Mansions

Pavillon ResoNet Pavilion er bestilt af Sinan Mansions i Shanghai til fejringen af det kinesiske nytår 2017. Det består af en midlertidig paviljong plus et interaktivt LED-lys "resonet" fastgjort i den indre overflade. Det anvender Low-Fi-teknikker til at visualisere resonansfrekvenser, der er iboende i det naturlige miljø, via samspillet mellem offentligheden og omgivende elementer, der detekteres af et LED-net. Paviljongen oplyser den offentlige verden som reaktion på vibrationsstimuli. Bortset fra at besøgende kan komme for at gøre Spring Festival-ønsker, kan den også bruges som en performance-scene.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Projektets koncept er "at forbinde kontoret med byen" og drage fordel af miljøet. Webstedet er placeret på det sted, hvor oversigter over byen. For at opnå det vedtages tunnelformede rum, der går gennem indgangsporten til enden af kontorlokalet. Linjen i loftet træ og den sorte spalte, der er installeret lys og klimaanlæg understreger retningen til byen.

Lænestol

Lollipop

Lænestol Lollipop lænestolen er en kombination af usædvanlige former og moderigtige farver. Dets silhuetter og farveelementer måtte se eksternt ud som slik, men på samme tid skulle lænestolen passe ind i interiører i forskellige stilarter. Chupa-chups-formen dannede grundlaget for armlænene, og ryggen og sædet er lavet i form af klassiske slik. Lollipop lænestolen er skabt til folk der kan lide dristige beslutninger og mode, men ikke ønsker at opgive funktionalitet og komfort.

Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vores opgave var at levere og installere et væld af stofindpakket akustiske paneler med forskellige størrelser, vinkler og former. De oprindelige prototyper så ændringer i både design og fysiske midler til installation og ophængning af disse paneler fra vægge, lofter og undersiden af trapperne. Det var på dette tidspunkt, vi indså, at de nuværende proprietære hængesystemer til loftplader ikke var passende til vores behov, og vi designet vores egne.