Design magasin
Design magasin
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risikobutik blev designet og oprettet af smallna, et designstudie og vintagegalleri grundlagt af Piotr Płoski. Opgaven udgjorde mange udfordringer, da butikken ligger på anden sal i et hus, mangler et butiksvindue og har et areal på kun 80 kvm. Her kom ideen om at fordoble området ved at udnytte både pladsen i loftet såvel som gulvpladsen. En gæstfri, hjemlig atmosfære opnås, selvom møblerne faktisk hænges op og ned på loftet. En risikabel butik er designet mod alle regler (den modvirker endda tyngdekraften). Det afspejler fuldstændigt ånden i mærket.

Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" blev udviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form af flasken og i farverne. En enkel cylindrisk flaske og et begrænset udvalg af farver (hvid, gråtoner, sort) understreger produktets krystallinske renhed og elegancen og stilen i en minimalistisk grafisk tilgang.

Skøjte Til Blød Og Hård Sne

Snowskate

Skøjte Til Blød Og Hård Sne Den originale Snow Skate er her præsenteret i et ret nyt og funktionelt design - i hårdt træ mahogni og med rustfrit stål løbere. En fordel er, at traditionelle læderstøvler med en hæl kan bruges, og som sådan er der ingen efterspørgsel efter specielle støvler. Nøglen til at praktisere skøjtet er den lette båndteknik, da design og konstruktion er optimeret med en god kombination til skøjtens bredde og højde. En anden afgørende faktor er bredden af løberne, der optimerer styringsskøjteløb på fast eller hård sne. Løberne er i rustfrit stål og forsynet med forsænkede skruer.

Stadion Gæstfrihed

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gæstfrihed Projektet med de nye Sky-lounger er bare det første trin i det enorme renoveringsprogram, AC Milan og FC Internazionale sammen med Milanos Kommune gennemfører med det formål at omdanne San Siro stadion til et multifunktionelt anlæg, der er i stand til at være vært for alle de vigtige begivenheder, som Milano vil møde i løbet af det kommende EXPO 2015. Efter succes med skybox-projektet, har Ragazzi & Partners gennemført ideen om at skabe et nyt koncept med gæstfrihedspladser oven på den store grand stand på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruger RBFullers princip om 'Mindre for mere' til at fremstille en lysarmatur, der kun bruger dens lyskilde og elektriske ledninger. Tensegrity bliver det strukturelle middel, som både arbejder gensidigt i kompression og spænding for at frembringe et tilsyneladende diskontinuert lysfelt, der kun er defineret af dens strukturelle logik. Dens skalerbarhed og produktionsøkonomi taler til en vare med endeløs konfiguration, hvis lysende form yndefuldt modstår tyngdekraften med en enkelhed, der bekræfter vores epoks paradigme: At opnå mere, mens vi bruger mindre.