Design magasin
Design magasin
Kontor

Blossom

Kontor Selvom det er et kontor, bruger den dristige kombination af forskellige materialer, og den grønne plantestruktur giver en følelse af perspektiv i løbet af dagen. Designeren giver kun plads, og rumets vitalitet afhænger stadig af ejeren ved at bruge naturens magt og designerens unikke stil! Kontoret er ikke længere en enkelt funktion, designet er mere diversificeret, og det vil blive brugt i et stort og åbent rum til at skabe forskellige muligheder mellem mennesker og miljø.

Kontor

Dunyue

Kontor Under konversationsprocessen lader designerne designet ikke kun den rumlige opdeling af interiøret, men en forbindelse mellem byen / rummet / folket sammen, så lavmiljøet og rummet ikke kommer i konflikt i byen, dagtimerne er en skjult facade på gaden, nat. Derefter bliver det en glaslysboks i en by.

Spisestue

Elizabeth's Tree House

Spisestue En demonstration af arkitekturens rolle i helingsprocessen, Elizabeth's Tree House er en ny spisepavillon for terapeutisk lejr i Kildare. Betjener børn, der er kommet efter alvorlige sygdomme, danner rummet en træoase midt i en egeskov. Et dynamisk, men alligevel funktionelt tømmerdiagrid-system inkluderer et udtryksfuldt tag, omfattende ruder og en farverig lerkbeklædning, hvilket skaber en indvendig spiseplads, der danner en dialog med den omkringliggende sø og skov. Dyb forbindelse med naturen på alle niveauer fremmer brugerkomfort, afslapning, helbredelse og fortryllelse.

Multi Kommerciel Plads

La Moitie

Multi Kommerciel Plads Navnet på projektet La Moitie stammer fra den franske oversættelse af halvdelen, og designet reflekterer det passende ved den balance, der er skabt mellem modsatte elementer: firkant og cirkel, lys og mørk. I betragtning af den begrænsede plads forsøgte teamet at etablere både en forbindelse og en opdeling mellem de to separate detailområder ved anvendelse af to modsatte farver. Mens grænsen mellem det lyserøde og sorte rum er klar, men også sløret i forskellige perspektiver. En spiraltrappe, halvrosa og halv sort, er placeret i midten af butikken og giver.

Medicinsk Skønhedscenter

LaPuro

Medicinsk Skønhedscenter Design er mere end god æstetik. Det er den måde rummet bruges på. Det medicinske center integrerede form og funktion som en. At forstå brugernes krav og give dem en oplevelse af alle de subtile berøringer i det omgivende miljø, der føles lettende og virkelig pleje. Design og nyt teknologisystem leverer løsninger til brugeren og let at administrere. I betragtning af sundhed, velvære og medicinsk vedtog centret miljømæssigt bæredygtige materialer og overvåger byggeprocessen. Alle elementer er integreret i designet, hvor det virkelig er egnet til brugerne.

Hjemmearkitekturdesign

Bienville

Hjemmearkitekturdesign Logistik for denne arbejdende familie krævede, at de var hjemme indendørs i lange perioder, som ud over arbejde og skole blev forstyrrende for deres velvære. De begyndte at overveje, ligesom mange familier, om det var nødvendigt at flytte til forstæderne og udveksle nærhed til byens faciliteter til en større baghaven for at øge adgangen til udendørsbrug. I stedet for at flytte langt væk, besluttede de at bygge et nyt hus, der ville genoverveje begrænsningerne af indendørs hjemliv på en lille bydel. Det organiserende princip for projektet var at skabe så meget udendørs adgang fra fællesområder som muligt.