Design magasin
Design magasin
Wellness Center

Yoga Center

Wellness Center Yoga-centret ligger i Kuwait Citys travleste kvarter og er et forsøg på at genoplive kældergulvet i Jassim Tower. Projektets placering var uortodoks. Men det var et forsøg på at tjene kvinder både inden for bygrænserne og fra de omkringliggende boligområder. Modtagelsesområdet i midten låses sammen med både skabe og kontorområdet, hvilket giver mulighed for en jævn strøm af medlemmer. Skabsområdet er derefter på linje med benvaskområdet, der signaliserer den 'skofri zone'. Fra da af er korridoren & læsesalen, der fører til de tre yogarum.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro beliggende i kernen i Kuwait by. Det har udsigt over Fahad Al salim gade, en gade respekteret for sin handel tilbage i dagene. Pladsprogrammet i denne bistro kræver et effektivt design til alle områder med køkken, opbevaring og toilet; der giver mulighed for en rummelig spiseplads. For at dette kan gennemføres, fungerer interiøret, hvor det skal integreres med de eksisterende strukturelle elementer på en harmonisk måde.

Kommercielt Område & Vip Venterum

Commercial Area, SJD Airport

Kommercielt Område & Vip Venterum Dette projekt tilslutter sig den nye tendens inden for grøn design Lufthavne i verden, det inkorporerer butikker og tjenester i terminalen og får passageren til at gennemgå en oplevelse i hans tilfælde. GREEN Airport Design Trend indeholder rum med en grønnere og mere bæredygtig designværdi for aeroportuar. Kommerciel areal er fuldt oplyst af naturligt sollys takket være en monumental glasfacade, der vender mod landingsbanen. VIP Lounge blev designet med et organisk og fortroende celledesignkoncept i tankerne. Fasaden tillader privatlivets fred i rummet uden at blokere udsigten mod det ydre.

Bolighus

Trish House Yalding

Bolighus Husets design blev udviklet som direkte svar på stedet og dets placering. Bygningens struktur er sammensat til at afspejle det omgivende skov med de rakerende søjler, der repræsenterer de uregelmæssige vinkler på trestammer og grene. Store glasudvidelser fylder hullerne mellem strukturen og giver dig mulighed for at sætte pris på landskabet og omgivelserne, som om du kiggede ud mellem trestammerne og grene af træerne. Den traditionelle Kentish sort-hvide weatherboarding repræsenterer løvet, der indpakker bygningen og omslutter rummet inden i.

Officiel Butik, Detailhandel

Real Madrid Official Store

Officiel Butik, Detailhandel Butikens designkoncept er baseret på en oplevelse på Santiago Bernabeu, der er fokuseret på shoppingoplevelsen og skabelsen af indtryk. Det er et koncept, der på samme tid som hæder, roser og udødeliggør klubben, siger, at resultater har været et resultat af talent, indsats, kamp, engagement og beslutsomhed. Projektet inkluderer konceptdesign og kommerciel implementering, branding, emballering, grafisk linje og industrielt møbeldesign.

Bolig

Tempo House

Bolig Dette projekt er en komplet renovering af et hus i kolonistil i et af de mest charmerende kvarterer i Rio de Janeiro. Beliggende på et ekstraordinært sted, fuld af eksotiske træer og planter (original landskabsplan af den berømte landskapsarkitekt Burle Marx), var hovedmålet at integrere den udvendige have med de indvendige rum ved at åbne store vinduer og døre. Udsmykningen har vigtige italienske og brasilianske mærker, og dens koncept er at have det som et lærred, så kunden (en kunstsamler) kan vise sine yndlingsværker.