Design magasin
Design magasin
Det Offentlige Torv

Brieven Piazza

Det Offentlige Torv Inspirationen bag dette design er hengivenheden til enkeltheden og indsigt i Mondriansk abstraktion og symbolik med et strejf af karakter og ægthed betegnet i den historiske Square Kufic kalligrafi. Dette design er en manifestation af sammenhængende fusion mellem stilarter, der går ind for budskabet om, at der er en mulighed for at blande forskellige tilsyneladende modstridende stil med hensyn til det blotte øje, mens der, når man dyver dybt ned i filosofien bag dem, ville der være ligheder, der ville resultere i et sammenhængende kunst appellerer ud over åbenlys forståelse.

Ejendomsmægler

The Float

Ejendomsmægler Vi designer arkitektur, interiør og landskab i dette projekt. Sagen er et "Realestate Agency", navnet på realestate er [Sky villa], så forestil dig konceptet med således sagsnavn som udgangspunkt. Og projektet er placeret i Xiamen centrum, forholdene omkring basen er ugunstige, der er gamle lejligheder og byggeplads, modsat er en skole, intet landskab omgivet. Til sidst, med konceptet [Float], trækker salgscenteret til en højde på 2F og skab eget landskab, en pool i stabelniveau, så salgscentret kan lide at flyde i vandet, og besøgende går over et stort areal af dammen og på tværs af stueetagen på salgskontoret, gå til bagerste trapper og gå op til salgshallen. Konstruktionen er stålkonstruktion, bygningsdesign og interiørdesign søger integration og enhed i teknikken.

Hus

Geometry Space

Hus Dette projekt er et villaprojekt beliggende i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forstæder, der er et kunstcenter i samfundet, der giver mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studie eller hjem, community scape center har en stor sø overflade , denne model er direkte langs søen. Bygningens særlige egenskaber er det indendørs rum uden søjler, der giver den største variation og kreativitet i design til indendørs rum, men også på grund af rumets frihed og variation, den indvendige struktur, designteknikken er mere variabel, den udvidelige geometri skaber interiørrum, også i tråd med de kreative ideer, der forfølges af [Art Center]. Opdelet niveau af struktur og hovedtrappe er midt i det indvendige rum, mens venstre og højre side er opdelt trappe, så i alt fem forskellige indendørs trappearealer, der forbinder rummet.

Ejendomsmægler

The Ribbon

Ejendomsmægler Såsom "Dance of the Ribbon", med åben rumlig skala, det overordnede rum er hvidt, gør brug af konceptet om møbelpostering, form et forhold, der forbinder rummet, det mest specielle er forholdet mellem væggen og skabet, integrer skrivebord med loft og jord, bryde sektion ud med uregelmæssig geometri bevidst, dækker ikke kun overdreven mængde defekter af bjælken, men viser også det moderne faktiske koncept, der viser en kurve-stil abstrakt idé om bånd gennem refleksion af lys.

Ejendomssalg

MIX C SALES CENTRE

Ejendomssalg Det er et ejendomssalgscenter. Den originale arkitektoniske form er en glas firkantet kasse. Den overordnede interiørdesign kan ses fra bygningens yderside, og interiørdesignet reflekteres fuldstændigt af bygningens højde. Der er fire funktionsområder, multimedievisningsområde, modelvisningsområde, forhandlingssofeareal og materialevisningsområde. De fire funktionsområder ser spredt og isoleret ud. Så vi anvendte et bånd til at forbinde hele rummet for at opnå to designkoncepter: 1. at forbinde funktionsområderne 2. Danne bygningens højde.

Kontorbygning

FLOW LINE

Kontorbygning Pladsen på stedet er uregelmæssig og krumme på grund af bygningens ydre væg. Derfor anvender designeren konceptet med flowlinjer i dette tilfælde med håb om at skabe en følelse af flow og omsider konverteres til flydende linjer. Først rev vi den ydre væg ved siden af den offentlige korridor og anvender tre funktionsområder, vi brugte en strømningslinje til at cirkulere de tre områder, og strømningslinjen er også indgangen til ydersiden. Virksomheden er opdelt i fem afdelinger, og vi bruger fem linjer til at repræsentere dem.