Design magasin
Design magasin
Kommerciel Interiørdesign

KitKat

Kommerciel Interiørdesign Repræsentér konceptet og det overordnede brand på en innovativ måde gennem design af butikken, specifikt til det canadiske marked og Yorkdale-kundekreds. Brug af en tidligere pop-up-oplevelse og internationale placeringer til at innovere og revurdere hele oplevelsen. Opret en ultrafunktionel butik, der fungerer godt til en meget høj trafik, kompliceret plads.

Interiørdesign

Arthurs

Interiørdesign En moderne nordamerikansk grill, cocktail lounge og tagterrasse beliggende i Midtown Toronto for at fejre en raffineret klassisk menu og overbærende signaturdrikke. Arthur's Restaurant har tre forskellige rum at nyde (spiseplads, bar og tagterrasse), der føles både intime og rummelige på samme tid. Loftet er unikt i sin udformning af facetterede træpaneler med en træfinér, konstrueret til at forbedre rumets ottekantede form og efterligne udseendet på skæret krystal, der hænger over.

Morsomt Hus Til Børn

Fun house

Morsomt Hus Til Børn Dette bygningsdesign er beregnet til børn at lære og lege, som er et helt sjovt hus fra en super far. Designer kombinerede sunde materialer og sikkerhedsformer for at skabe et vidunderligt og interessant rum. De forsøgte at skabe et behageligt og varmt børns legehus og forsøgte at intensivere forholdet mellem forældre og barn. Klienten fortalte designer at nå 3 mål, som var: (1) naturlige og sikkerhedsmaterialer, (2) gøre børn og forældre glade og (3) nok lagerplads. Designer fandt en enkel og klar metode til at nå målet, som er hjemme, selve starten på børnenes plads.

Interiørhus

Spirit concentration

Interiørhus Hvad er en plads til et hus? Designer mener, at designet kommer fra kravene fra ejeren og når sjælen til rummet. Derfor navigerede designeren deres formål med rummet af det dejlige par. Begge ejer elsker materialerne og designløsningen i forhold til japansk kultur. For at repræsentere minderne mellem deres sind besluttede de at bruge forskellige træstrukturer til at skabe et sjælhus. Derfor udgjorde de 3 konsensusmål for dette ideelle hus, som var (1) Rolig atmosfære, (2) Fleksible og charmerende offentlige rum og (3) komfortable og usynlige private rum.

Hus Til Minder

Memory Transmitting

Hus Til Minder Dette hus formidler billederne af hjemmet ved træbjælker og den forskudte stak hvide mursten. Lyset går fra rummet med hvide mursten rundt om i huset, hvilket skaber en speciel atmosfære for kunden. Designeren bruger flere metoder til at løse begrænsningerne i denne bygning til klimaanlæg og opbevaringspladser. Bland også materialerne med klientens hukommelse og præsenter en varm og elegant æstetik gennem strukturen, der forbinder den unikke stil i dette hus.

Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus til at præsentere den unikke livsstil hos værtinde, som er en grafisk designer og en iværksætterhjem. Designeren præsenterer naturlige materialer for at illustrere værtindens præferencer og bevare blanke områder for at udfylde familiemedlems ting. Køkkenet er centrum af huset, specielt designet en surround-udsigt til værtinde og sørg for at forældrene kan se hvor som helst. Huset er udstyret med sømløst hvidt granitgulv, italiensk mineralmaling, gennemsigtigt glas og hvidt pulverbelægning for at afsløre de elegante detaljer i materialerne.