Design magasin
Design magasin
Cifi Donut Børnehave

CIFI Donut

Cifi Donut Børnehave CIFI Donut Kindergarten er knyttet til et beboelsessamfund. For at skabe en børnehaveuddannelsesaktivitet, der integrerer anvendelighed og skønhed, forsøger den at kombinere salgsarealet med uddannelsesområdet. Gennem ringstrukturen, der forbinder de tredimensionelle rum, er bygningen og landskabet harmonisk integreret og danner et aktivitetssted fuld af sjov og pædagogisk betydning.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Området med hele projektet er ret stort, omkostningerne til elektricitet og vandomdannelse og central klimaanlæg er høje, såvel som andet køkkenhardware og -udstyr, så det tilgængelige budget til indvendig rumindretning er ret begrænset, og designere tager derfor “ naturens skønhed i selve bygningen & quot ;, der giver en stor overraskelse. Taget er ændret ved at installere himmellys i forskellige størrelser ovenpå. I løbet af dagen skinner solen gennem himmellysene, skaber natur og harmoniseret lyseffekt.

Japansk Restaurant Og Bar

Dongshang

Japansk Restaurant Og Bar Dongshang er en japansk restaurant og bar beliggende i Beijing, sammensat af bambus i forskellige former og størrelser. Projektvisionen var at skabe et unikt spisemiljø ved at flette japansk æstetik sammen med elementer i kinesisk kultur. Det traditionelle materiale med stærke forbindelser til kunst og håndværk i de to lande dækker vægge og lofter for at skabe en intim atmosfære. Det naturlige og bæredygtige materiale symboliserer den anti-urbane filosofi i den kinesiske klassiske historie, The Seven Sages of Bamboo Grove, og interiøret fremkalder følelsen af at spise i en bambuslund.

Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood er et konceptuelt projekt centreret i 3 nøgledrivere: Minimalisme, tilpasningsevne og æstetik. Individuelle segmenter er knyttet og skaber en række forskellige former og anvendelser: huse, kontorer eller udstillingslokaler kan genereres ved hjælp af to formater. Hvert modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangeret i 19m² inden for 01 eller 02 etager. Transporten foregår hovedsageligt med lastbiler, også den kan leveres og installeres på kun en dag. Det er et unikt, moderne design, der skaber enkle, livlige og kreative rum muliggjort gennem en ren og industrialiseret konstruktiv metode.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom fra ”bateas” genvindede eukalyptustræ. Dette er muslingeproduktionsplatforme i flodmundingen, og der udgør den meget vigtige lokale industri i ”Ria da Arousa”, Spanien. Eucalyptustræ bruges i disse platforme, og der er udvidelser af dette træ i regionen. Træets alder er ikke skjult, og de forskellige ydre og indre flader af træet bruges til at skabe forskellige fornemmelser. Huset prøver at låne traditionen for omgivelserne og afsløre dem gennem historien, der fortælles i designet og detaljeringen.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Indgangen er en parade af kontrasterende materialer, strukturer og farver. Receptionsområdet er et rum med rolig komfort. Lykkelige mønstre støder på legende dekorationer. Bag er et dynamisk bjælkeområde i en hvilekontekst. Traditionel kinesisk karakter Hui mønster led lys tilføjer en følelse af futurisme. At gå gennem en delikat pyntet tagkloster er spisepladsen. Det er dekoreret med blomster, carbfiskbilleder, præcise farvede glasskærme og de gamle herbalist Bai Zi skabe, og det er en visuel rejse gennem tid og kulturelle relikvier inden for mode.