Design magasin
Design magasin
Bolig

DA AN H HOUSE

Bolig Det er en tilpasset bolig baseret på brugere. Den indendørs åbne plads forbinder stue, spisestue og studieplads via frihedstrafik, og det bringer også det grønne og lys fra balkonen. Den eksklusive port til kæledyr kan findes i hvert familiemedlem. Flad og uhindret trafikstrøm skyldes den dørfrie design. Ovenstående designvægt skal designes til at imødekomme brugervaner, ergonomisk og kreativ kombination af ideer.

Skønhedssalon

Shokrniya

Skønhedssalon Designeren sigter mod et luksuriøst og inspirerende miljø og producerede separate rum med forskellige funktioner, som samtidig er dele af en hel struktur Beige-farven som en af Irans deluxe-farver blev valgt til at udvikle idéen til projektet. Rum vises i kasseformer i 2 farver. Disse kasser er lukkede eller halvlukkede uden akustiske eller lugtende forstyrrelser. Kunden har nok plads til at opleve en privat catwalk. Tilstrækkelig belysning, rigtigt valg af planter og anvendelse af den passende skygge af farver til andre materialer var de vigtige udfordringer.

Restaurant

MouMou Club

Restaurant At være en Shabu Shabu, vedtager restaurantdesign træ, røde og hvide farver for at give en traditionel følelse. Brug af enkle konturlinjer forbeholder kundernes visuelle opmærksomhed på de viste fødevarer og diætmeddelelser. Da kvaliteten af fødevarer er et vigtigt anliggende, er restauranten layout med elementer i frisk mad på markedet. Byggematerialer som cementvægge og gulv bruges til at opbygge markedets baggrund af en stor tallerken med frisk mad. Denne opsætning simulerer reelle markedskøbaktiviteter, hvor kunderne kan se fødevarekvalitet, inden de træffer valg.

Kunst Butik

Kuriosity

Kunst Butik Kuriosity omfatter en online retailplatform, der er knyttet til denne første fysiske butik, der viser et udvalg af mode, design, håndlavede produkter og kunstværker. Mere end en typisk detailbutik er Kuriosity designet som en kurateret oplevelse af opdagelse, hvor produkter, der vises, suppleres med et ekstra lag med rige interaktive medier, der tjener til at tiltrække og engagere sig i kunden. Kuriositys ikoniske vindue med uendelig kasse skifter farve for at tiltrække, og når kunder går forbi, lyser skjulte produkter i kasser bag den tilsyneladende uendelige glasportal op for at invitere dem til at træde ind.

Bygning Med Blandet Brug

GAIA

Bygning Med Blandet Brug Gaia ligger i nærheden af en nyligt foreslået regeringsbygning, der indeholder et metrostop, et stort indkøbscenter og byens vigtigste bypark. Bygningen med blandet brug med sin skulpturelle bevægelse fungerer som en kreativ tiltrækker for indbyggerne på kontorer såvel som boligområderne. Dette kræver en ændret synergi mellem by og bygning. Den varierede programmering engagerer det lokale stof aktivt hele dagen og bliver en katalysator for det, der uundgåeligt snart bliver et hotspot.

Salgskontor

The Curtain

Salgskontor Designet af dette projekt har en unik tilgang til at bruge Metal Mesh som løsningen til praktisk og æstetisk formål. Det gennemskinnelige metalnet skaber et lag med gardin, der kan sløre grænsen mellem indendørs og udendørs rum - det grå rum. Dybden af rum skabt af det gennemskinnelige gardin skaber en rig niveau af rumlig kvalitet. Det polerede rustfrit stål Metal Mesh varierer under forskellige vejrforhold og forskellige perioder af en dag. Reflektionen og gennemsigtigheden af Meshet med det elegante landskab skaber et roligt ZEN-rum i kinesisk stil.