Design magasin
Design magasin
Frisørsalon

Vibrant

Frisørsalon Med at fange essensen af det botaniske billede blev himmelhaven skabt i hele gangen, byder gæsterne straks velkommen til at basbe sig under, bevæge sig væk fra mængden og byde dem velkommen fra indgangen. Kigger længere ind i rummet, det indsnævre layout strækker sig opad med detaljerede gyldne touch-ups. Botaniske metaforer udtrykkes stadig livligt i hele rummet, hvilket erstatter den travle støj, der kommer fra gaderne, og her bliver en hemmelig have.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søgte inspiration fra bylandskabet. Landskaber med hektisk byrum blev derved 'udvidet' til beboelsesområdet, karakteriseret af projektet af Metropolitan-tema. Mørke farver blev fremhævet af lys for at skabe pragtfulde visuelle effekter og atmosfære. Ved at vedtage mosaik, malerier og digitale prints med højhuse blev indtryk af en moderne by bragt ind i det indre. Designeren lægger stor vægt på fysisk planlægning, især fokuseret på funktionalitet. Resultatet blev et stilfuldt og luksuriøst hjem, der var rummeligt nok til at servere 7 personer.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Schweiziske arkitektkontor Evolution Design i samarbejde med det russiske arkitektstudie T + T arkitekter har designet et rummeligt multifunktionelt atrium ved det nye forretnings hovedkvarter i Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskellige coworking rum og en kaffebar, hvor det ophængte diamantformede mødelokale er omdrejningspunktet for den indre gårdhave. Spejlreflektioner, glaseret indre facade og brugen af planter tilføjer følelsen af rummelighed og kontinuitet.

Kontor Design

Puls

Kontor Design Det tyske ingeniørfirma Puls flyttede til nye lokaler og benyttede denne mulighed til at visualisere og stimulere en ny samarbejdskultur inden for virksomheden. Det nye kontordesign driver en kulturel ændring, hvor hold rapporterer en markant stigning i intern kommunikation, især mellem forskning og udvikling og andre afdelinger. Virksomheden har også set en stigning i spontane uformelle møder, der er kendt for at være en af de vigtigste indikatorer for succes inden for forskning og udvikling.

Boligbygning

Flexhouse

Boligbygning Flexhouse er et enebolig ved Zürich-søen i Schweiz. Bygget på en udfordrende trekantet grund, presset mellem jernbanelinjen og den lokale adgangsvej, er Flexhouse resultatet af at overvinde mange arkitektoniske udfordringer: restriktive grænseafstande og bygningsvolumen, plotets trekantede form, begrænsninger med hensyn til lokale sproglige. Den resulterende bygning med sine brede vægge i glas og en båndlignende hvid facade er så lys og mobil at se ud, at den ligner et futuristisk fartøj, der har sejlet ind fra søen og fundet sig selv et naturligt sted at anløbe.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub ligger i bjergene og søerne i det maleriske Central Schweiz som et svar på det voksende behov for fleksible og tilgængelige arbejdsområder i landdistrikterne i Schweiz. Det tilbyder lokale freelancere og små virksomheder et moderne arbejdsområde med interiører, der henter inspiration fra de steder, hvor der er indhøstet omgivelser og hylder sin industrielle fortid, mens de omfavner arten af det 21. århundredes arbejdsliv.