Design magasin
Design magasin
Mobil-Gaming Skærmbeskytter

Game Shield

Mobil-Gaming Skærmbeskytter Monifilm's Game Shield er en 9H skærmbeskytter af hærdet glas lavet til 5G Mobile Devices ERA. Den er optimeret til intensiv og langvarig skærmvisning med en Ultra Screen Glathed på kun 0,08 mikrometer ruhed, så brugeren kan swipe og røre med optimal hastighed og præcision, hvilket gør den ideel til mobilspil og underholdning. Den giver også en 92,5 procents transmittansskærmsklarhed med Zero Red Sparkling og andre øjenbeskyttelsesfunktioner som Anti Blue Light og Anti-Glare for langvarig visningskomfort. Game Shield kan laves til både Apple iPhone og Android telefoner.

Løbernes Medaljer

Riga marathon 2020

Løbernes Medaljer 30-års jubilæumsmedaljen for Riga International Marathon Course har en symbolsk form, der forbinder de to broer. Det uendeligt kontinuerlige billede repræsenteret af den 3D buede overflade er designet i fem størrelser i henhold til medaljens kilometertal, såsom helmaraton og halvmaraton. Finishen er mat bronze, og bagsiden af medaljen er indgraveret med turneringens navn og kilometertal. Båndet er sammensat af farverne i byen Riga, med gradueringer og traditionelle lettiske mønstre i nutidige mønstre.

Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.

Uddannelses- Og Træningsværktøj

Corporate Mandala

Uddannelses- Og Træningsværktøj Corporate mandala er et helt nyt uddannelses- og træningsværktøj. Det er en innovativ og unik integration af det gamle mandala-princip og virksomhedsidentitet designet til at øge teamwork og den samlede forretningspræstation. Desuden er det et nyt element i virksomhedens virksomhedsidentitet. Corporate mandala er en gruppeaktivitet for team eller individuel aktivitet for manager. Det er designet specifikt til et bestemt firma, og det er farvet af team eller individuelt på gratis og intuitiv måde, hvor alle kan vælge enhver farve eller felt.

Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.