Design magasin
Design magasin
Automatisk Juicer Maskine

Toromac

Automatisk Juicer Maskine Toromac er specielt designet med sit kraftfulde look for at give en ny måde at konsumere friskpresset appelsinsaft på. Lavet til maksimal juiceekstraktion, det er til restauranter, cafeteriaer og supermarkeder, og dens premium design tillader en venlig oplevelse, der leverer smag, sundhed og hygiejne. Det har et innovativt system, der skærer frugten lodret og klemmer halvdelene ved roterende tryk. Dette betyder, at maksimal ydeevne opnås uden at klemme eller røre ved skallen.

Transformativt Dæk

T Razr

Transformativt Dæk I den nærmeste fremtid står blomstringen af udvikling af elektrisk transport for døren. Som autodele-producent tænker Maxxis fortsat på, hvordan den kan designe et gennemførligt smart system, der kan deltage i denne tendens og endda hjælpe med at fremskynde det. T Razr er et smart dæk udviklet til behovet. Dens indbyggede sensorer registrerer aktivt forskellige kørselsforhold og giver aktive signaler til at transformere dækket. De forstørrede slidbaner strækker sig og ændrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trækkraftens ydeevne.

Musikanbefalingstjeneste

Musiac

Musikanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefalingsmotor, brug proaktiv deltagelse for at finde præcise muligheder for sine brugere. Det sigter mod at foreslå alternative grænseflader til at udfordre algoritmen autokrati. Informationsfiltrering er blevet en uundgåelig søgningstilgang. Det skaber dog ekkokammereffekter og begrænser brugere i deres komfortzone ved strengt at følge deres præferencer. Brugere bliver passive og holder op med at stille spørgsmålstegn ved de muligheder, maskinen giver. Brug af tid til at gennemgå muligheder kan øge de enorme bioomkostninger, men det er indsatsen, der skaber en meningsfuld oplevelse.

Luksus Hybrid Klaver

Exxeo

Luksus Hybrid Klaver EXXEO er en elegant hybridpiano til moderne rum. Den unikke form udgør den tredimensionelle sammensmeltning af lydbølger. Kunder kan fuldt ud tilpasse deres klaver for at være i harmoni med dets omgivelser som et dekorativt kunstværk. Dette højteknologiske klaver er lavet af eksotiske materialer som carbon fiber, premium automotive læder og aerospace kvalitet aluminium. Avanceret lydplads højttalersystem; genskaber den store dynamiske rækkevidde Grand Pianos gennem 200 Watt, 9 højttalersystemet. Det dedikerede indbyggede batteri gør det muligt for klaveret at spille op til 20 timer på en enkelt opladning.

Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.

Qr Code Sticker

Marketplace on the Move

Qr Code Sticker Ny måde at sælge din bil overalt! Kun på www.krungsriautomarketplace.com, hvor du kan poste for at sælge din bil, og vi producerer QR Code Sticker baseret på din listede bils unikke webadresse, med dit valgte klistermærke design derefter leveres til dit sted, så du kan vedhæfte klistermærke på din bil! !! For køber skal du bare scanne QR-koden, du ser på sælgers parkeringsplads ved stormagasiner, caféer, bygninger osv. Adgang til biloplysninger øjeblikkeligt. Ring til sælgeren og tjek det. Alle er pludselig sket på det sted, hvor I begge er !!!