Design magasin
Design magasin
Kunstrum

Surely

Kunstrum Dette er en kunst, afslappet og detailhandler, der alle kombineres i ét rum. Siden arkitekturen, der er en landestyret beklædningskrog sidelinjefabrik. Hele bygningen bevarer en spottet struktur på væggen, da en lagtekstur i rummet skaber en anden kontrast med ydersiden og skaber også en rumoplevelse. Forlad for meget hård dekoration, brugte noget blødt dekoration til visning, der skabte en afslappende følelse. Kontrasten mellem skabelse og tidlig fase er mere fleksibel til bæredygtig rumudvikling i fremtiden.

Brandidentitet

Pride

Brandidentitet For at skabe design af mærket Pride brugte teamet undersøgelsen af målgruppen på flere måder. Da teamet lavede designet af logoet og virksomhedsidentiteten, tog det hensyn til reglerne for psyko-geometri - geometriske formers indflydelse på visse psykotyper af mennesker og deres valg. Desuden skulle designet have skabt visse følelser blandt publikum. For at opnå det ønskede resultat brugte teamet reglerne for farveeffekten på en person. Generelt har resultatet haft indflydelse på designen af alle virksomhedens produkter.

Salgscenter

Shuimolanting

Salgscenter Den kinesiske stil i denne sag vedtager den mørke kafferøde jordsten på markedet og det tomme af den naturlige belysning af gulvvinduet og danner en kontrast mellem lys og skygge, det virtuelle og det virkelige. Den virtuelle og aluminiumsgitter, kobberkunst lotusblade i det naturskønne vandområde og den kinesiske karakterstrukturinstallationskunst i rasteområdet er punktet for "blækorkidébanen" sag. Især brugen af nye materialer af kopper i det almindelige fremhæver ekstraordinære, men reducerer også genialt overfladen.

Badeværelser Showroom

Agape

Badeværelser Showroom For at skelne fra almindeligt udstillingsrum definerer vi dette rum som en baggrund, der kan fremhæve skønheden i varen. Ved denne definition ønsker vi at skabe et tidspunkt, hvor varen spontant kan skinne sig selv. Vi opretter også en tidsakse, der viser hvert produkt, der viste i dette rum, blev lavet fra forskellige tidspunkter.

Ui-Design

Moulin Rouge

Ui-Design Dette projekt er designet til folk, der ønsker at dekorere deres egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, selvom de aldrig har besøgt i Moulin Rouge i Paris. Hovedformålet er at tilbyde en forbedret digital oplevelse, og alle designfaktorer er at visualisere stemningen i Moulin Rouge. Forbrugerne kan tilpasse designindstillinger og ikoner på deres favoritter med et simpelt tryk på skærmen.

International Skole

Gearing

International Skole Den konceptuelle cirkelform af International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhed og samfund. De forskellige funktioner ser ud som tilsluttede gear, paviljonger på en snor anbragt på en bue. Fragmenteringen af rum skaber en række samfundsområder mellem klasseværelserne. Den nye rumoplevelse og den konstante tilstedeværelse af naturen hjælper de studerende i kreativ tænkning og manifestere deres ideer. Stierne, der fører til offsite-uddannelseshaver og skoven afslutter cirkelkonceptet og skaber en spændende overgang mellem det byggede og naturlige miljø.