Design magasin
Design magasin
Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Håndvask

Vortex

Håndvask Formålet med virvelkonstruktionen er at finde en ny form til at påvirke vandstrømmen i håndvaske for at øge deres effektivitet, bidrage til deres brugeroplevelse og forbedre deres æstetiske og semiotiske egenskaber. Resultatet er en metafor, afledt af en idealiseret hvirvelform, der betegner dræning og vandstrøm, som visuelt angiver hele genstanden som en fungerende håndvask. Denne form kombineret med hanen fører vandet ind til en spiralbane, der giver den samme mængde vand mulighed for at dække mere grund, hvilket resulterer i reduceret vandforbrug til rengøring.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risikobutik blev designet og oprettet af smallna, et designstudie og vintagegalleri grundlagt af Piotr Płoski. Opgaven udgjorde mange udfordringer, da butikken ligger på anden sal i et hus, mangler et butiksvindue og har et areal på kun 80 kvm. Her kom ideen om at fordoble området ved at udnytte både pladsen i loftet såvel som gulvpladsen. En gæstfri, hjemlig atmosfære opnås, selvom møblerne faktisk hænges op og ned på loftet. En risikabel butik er designet mod alle regler (den modvirker endda tyngdekraften). Det afspejler fuldstændigt ånden i mærket.

Øreringe Og Ring

Mouvant Collection

Øreringe Og Ring Mouvant Collection var inspireret af nogle aspekter af futurismen, såsom ideerne om dynamik og materialisering af det immaterielle præsenteret af den italienske kunstner Umberto Boccioni. Øreringe og ring fra Mouvant Collection har adskillige guldfragmenter i forskellige størrelser, svejset på en sådan måde, at der opnås en illusion af bevægelse og skaber mange forskellige former, afhængigt af den vinkel, det visualiseres.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" blev udviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form af flasken og i farverne. En enkel cylindrisk flaske og et begrænset udvalg af farver (hvid, gråtoner, sort) understreger produktets krystallinske renhed og elegancen og stilen i en minimalistisk grafisk tilgang.

Skøjte Til Blød Og Hård Sne

Snowskate

Skøjte Til Blød Og Hård Sne Den originale Snow Skate er her præsenteret i et ret nyt og funktionelt design - i hårdt træ mahogni og med rustfrit stål løbere. En fordel er, at traditionelle læderstøvler med en hæl kan bruges, og som sådan er der ingen efterspørgsel efter specielle støvler. Nøglen til at praktisere skøjtet er den lette båndteknik, da design og konstruktion er optimeret med en god kombination til skøjtens bredde og højde. En anden afgørende faktor er bredden af løberne, der optimerer styringsskøjteløb på fast eller hård sne. Løberne er i rustfrit stål og forsynet med forsænkede skruer.