Design magasin
Design magasin
Japansk Restaurant

Moritomi

Japansk Restaurant Flytningen af Moritomi, en restaurant, der tilbyder japansk køkken, ved siden af verdensarven Himeji Castle, udforsker forholdet mellem materialitet, form og traditionel arkitektonisk fortolkning. Det nye rum forsøger at gengive slottestenens mønster i forskellige materialer, inklusive ru og polerede sten, sortoxidbelagt stål og tatamimåtter. Et gulv lavet i små harpiksbelagte graver repræsenterer borggraven. To farver, hvid og sort, strømmer som vand udefra og krydser den trægitter dekorerede indgangsdør, til receptionen.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur lavet af syrefast rustfrit stål. Det er oplyst med programmerbare RGB LED-lamper, der gør det muligt for skulpturen at gennemgå en spektakulær metamorfose, når solen går ned. Det blev skabt som en reflektion over planternes evne til at producere ilt. Titelskoven består af 18 stålstammer / -stammer, der slutter med kroner i form af sfæriske konstruktioner, der repræsenterer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den landlige flora såvel som den, der er kendt fra bunden af søer, hav og hav

Familiebolig

Sleeve House

Familiebolig Dette virkelig unikke hjem blev designet af den bemærkede arkitekt og lærde Adam Dayem og vandt for nylig andenpladsen i konkurrencen American-Architects US Building of the Year. Hjemmet med 3 BR / 2,5 badeværelser ligger på åbne, rullende enge i en omgivelse, der giver privatlivets fred, samt en dramatisk udsigt til dalen og bjergene. Så gådefuld som det er praktisk, er strukturen skematisk udtænkt som to skærende muffelignende volumener. Den bæredygtigt fremstillede forkullede træfasade giver huset en ru, forvitret struktur, en moderne genfortolkning af gamle lader i Hudson Valley.

Bæredygtighedskuffert

Rhita

Bæredygtighedskuffert Montering og demontering designet til bæredygtighedsårsag. Med et innovativt hængselsstruktursystem designet, blev 70 procent af dele reduceret, ingen lim eller nitte til fastgørelse, ingen syning af det indre foring, der gør det lettere at reparere, og neddæmpede 33 procent af godsmængden, til sidst forlænge kufferten livscyklus. Alle dele kan købes individuelt til tilpasning af egen kuffert eller udskiftning af dele, ingen nødvendig kuffert til reparationscenter kræves, sparer tid og reducerer forsendelse af kulstofaftryk.

Udendørs Metallisk Stol

Tomeo

Udendørs Metallisk Stol I løbet af 60'erne udviklede visionære designere de første plastmøbler. Designernes talent kombineret med stoffets alsidighed førte til dets uundværlighed. Både designere og forbrugere blev afhængige af det. I dag kender vi miljøfarerne. Restaurantterrasser er stadig fyldt med plaststole. Dette skyldes, at markedet kun tilbyder et lille alternativ. Designverdenen forbliver tyndt befolket med producenter af stålmøbler, endda til tider genudgivelse af design fra slutningen af det 19. århundrede ... Her kommer Tomeos fødsel: en moderne, let og stabelbar stålstol.

Kunstrum

Surely

Kunstrum Dette er en kunst, afslappet og detailhandler, der alle kombineres i ét rum. Siden arkitekturen, der er en landestyret beklædningskrog sidelinjefabrik. Hele bygningen bevarer en spottet struktur på væggen, da en lagtekstur i rummet skaber en anden kontrast med ydersiden og skaber også en rumoplevelse. Forlad for meget hård dekoration, brugte noget blødt dekoration til visning, der skabte en afslappende følelse. Kontrasten mellem skabelse og tidlig fase er mere fleksibel til bæredygtig rumudvikling i fremtiden.