Design magasin
Design magasin
Lampeskærm

Bellda

Lampeskærm En let at installere, hængende lampeskærm, der simpelthen passer på enhver pære uden behov for værktøj eller elektrisk ekspertise. Designet af produkterne gør det muligt for brugeren at sætte det på og tage det af pæren uden stor indsats for at skabe en visuelt behagelig lyskilde i et budget eller midlertidig bolig. Da funktionaliteten af dette produkt er indlejret i sin form, svarer produktionsomkostningerne til den for en almindelig plasturtepotte. Mulighed for personalisering efter brugerens smag ved at male eller tilføje dekorative elementer skaber en unik karakter.

Begivenhedsmarkedsføringsmateriale

Artificial Intelligence In Design

Begivenhedsmarkedsføringsmateriale Det grafiske design giver en visuel fremstilling af, hvordan kunstig intelligens kan blive en allieret for designere i den nærmeste fremtid. Det giver indsigt i, hvordan AI kan hjælpe med at personliggøre oplevelsen for forbrugeren, og hvordan kreativitet sidder i trådkorset for kunst, videnskab, teknik og design. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference er en 3-dages begivenhed i San Francisco, Californien i november. Hver dag er der designworkshop, foredrag fra forskellige foredragsholdere.

Visuel Kommunikation

Finding Your Focus

Visuel Kommunikation Designeren sigter efter at vise et visuelt koncept, der demonstrerer et konceptuelt og typografisk system. Sammensætningen består således af et specifikt ordforråd, nøjagtige mål og centrale specifikationer, som designeren har taget fint hensyn til. Designeren har også tilstræbt at etablere et klart typografisk hierarki for at etablere og flytte den rækkefølge, hvori publikum modtager information fra designet.

Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter lange Atlantico er en lystyacht med store udendørsarealer og brede indvendige rum, som gør det muligt for gæsterne at nyde havudsigten og være i kontakt med den. Målet med designet var at skabe en moderne yacht med tidløs elegance. Særligt fokus var på proportionerne for at holde profilen lav. Yachten har seks dæk med faciliteter og tjenester som helikopterplads, tømme garager med speedbåd og jetski. Seks suitehytter er vært for tolv gæster, mens ejeren har et dæk med udendørs lounge og jacuzzi. Der er en udendørs og en 7-meters indvendig pool. Yachten har hybrid fremdrift.

Branding

Cut and Paste

Branding Dette projektværktøjssæt, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, behandler et emne, der kan påvirke alle i designbranchen, og alligevel er visuelt plagiat et emne, der sjældent diskuteres. Dette kan skyldes tvetydigheden mellem at tage reference fra et billede og kopiere fra det. Derfor er det, som dette projekt foreslår, at bringe bevidsthed om gråzonerne omkring visuelt plagiat og placere dette i spidsen for samtaler omkring kreativitet.

Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Well-being er et britisk baseret, holistisk terapifirma, der tilbyder tjenester såsom zoneterapi, holistisk massage og reiki for at forynge krop, sind og ånd. P&PW-mærkets visuelle sprog er baseret på dette ønske om at påkalde sig en fredelig, beroligende og afslappende tilstand inspireret af nostalgiske barndomsminder om naturen, der specifikt trækker fra floraen og faunaen, der findes i flodbredder og skovlandskaber. Farvepaletten henter inspiration fra georgiske vandtræk i både deres originale og oxiderede tilstande, der igen udnytter nostalgi fra svundne tider.