Design magasin
Design magasin
Kaffeemballage

The Mood

Kaffeemballage Designet viser fem forskellige håndtegnede, vintageinspirerede og let realistiske abef ansigter, der hver repræsenterer en anden kaffe fra en anden region. På deres hoved en stilfuld, klassisk hat. Deres milde udtryk fremkalder nysgerrighed. Disse dapper-aber indebærer kvalitet, og deres ironiske sofistikering appellerer til kaffedrikkere, der er interesseret i komplekse smagsegenskaber. Deres udtryk repræsenterer legende en stemning, men henviser også til kaffens smagsprofil, mild, stærk, sur eller glat. Designet er enkelt, men alligevel subtilt smart, en kaffe til enhver stemning.

Cognacglas

30s

Cognacglas Værket var designet til at drikke cognac. Det blæses frit i et glasstudie. Dette gør hvert glasstykke individuelt. Glas er let at gribe og ser interessant ud fra alle vinkler. Formen på glasset reflekterer lys fra forskellige vinkler, hvilket giver ekstra glæde ved at drikke. På grund af koppens flade form kan du placere glasset på bordet, som du ønsker at hvile på en af siderne. Navnet og ideen om værket fejrer kunstnerens aldring. Designet afspejler nuancerne ved aldring og påberåber sig traditionen for at ældre cognac forbedres i kvalitet.

Hudplejepakke

Bionyalux

Hudplejepakke Konceptet med at gendanne hud i nye hudplejeprodukter falder sammen med nul byrden ved bagasse-genbrug, miljøbeskyttelse og økologisk koncept. Fra produktfunktionerne i den 60-dages begrænsede holdbarhed i fødevarekvalitet i den 30-dages behandlingsproces til hudforbedring er 30 og 60 valgt som det visuelle genkendelsessymbol for produktet, og de tre stadier af anvendelse, 1,2, 3 er integreret i visionen.

Rispakke

Songhua River

Rispakke Songhua River Rice, er et avanceret risprodukt under SOURCEAGE Food Group. Når den traditionelle kinesiske festival - Spring Festival nærmer sig, designer de gennem et smukt pakket risprodukt som gaver til kunder af Spring Festival gaver, så det overordnede design skal gentage den festlige atmosfære af Spring Festival, der fremhæver de traditionelle kinesiske kulturelle elementer og lykkebringende god mening.

Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg repræsenterer den hurtige multiplikation af kaffekapsler til engangsbrug, der symboliserer menneskets bekvemmelighed og dens indvirkning på miljøet. Den strukturerede geometriske superegg-form, der er dokumenteret af matematikeren Gabriel Lame, vises, optrådt over jorden, og er prikket med tilfældigt kasserede kaffekapsler arrangeret i perfekte linjer. Den viscerale oplevelse engagerer seeren fra alle vinkler og afstande. Over 3000 kapsler blev indsamlet via en opfordring til handling på sociale medier og lokalsamfundet. Superegg giver seeren mulighed for at gennemgå affald og tilskynde til nye genvindingsvaner.

Gourmet Mad Gave Sæt

Saintly Flavours

Gourmet Mad Gave Sæt Saintly Flavours er et gourmetmadssæt, der er rettet mod forbrugere af avancerede butikker. Efter den tendens, hvor mad og spisestue er blevet moderigtigt, kommer inspiration til projektet fra 2018's Met Gala-modetema katolisisme. Jeremy Bonggu Kang forsøgte at skabe et look, der fanger øjnene på high-end shop-forbrugere ved hjælp af den udsmykkede og traditionelle ætsningstil af illustrationer til at repræsentere den rige tradition for kunst og mad af høj kvalitet i katolske klostre.