Design magasin
Design magasin
Led Parasol

NI

Led Parasol NI, den innovative kombination af parasol og havelommelygte, er et splinternyt design, der udgør moderne møblers tilpasningsevne. Ved at integrere en klassisk parasol med et alsidigt belysningssystem forventes NI Parasol at spille en banebrydende rolle med hensyn til at forbedre gademiljøet fra morgen til aften. Den proprietære fingerfølsomme OTC (one-touch dimmer) giver folk mulighed for at justere lysstyrken i 3-kanals belysningssystemet let. Dens lavspændings 12V LED-driver giver en energieffektiv strømforsyning til systemet med over 2000 stk. 0,1 W LED'er, der genererer meget lidt varme.

Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Elegante organiske linjer er inspireret af livet under vandet. Et shisha-rør som et mystisk dyr, der bliver levende med hver indånding. Min idé om design var at afdække alle interessante processer, der finder sted i røret, såsom bobling, røgstrøm, frugtmosaik og lysspil. Jeg har opnået dette ved at maksimere glasforholdet og hovedsageligt ved at løfte det funktionelle område til øjenhøjden i stedet for traditionelle shisha-rør, hvor det næsten er skjult på jordoverfladen. Brug af ægte frugtstykker inde i glasskorpuset til cocktails forbedrer oplevelsen til det nye niveau.

Badeværelse Samling

Up

Badeværelse Samling Op, badeværelse kollektion designet af Emanuele Pangrazi, viser, hvordan et simpelt koncept kan skabe innovation. Den oprindelige idé er at forbedre komforten lidt vippe sanitetsplanets siddeplan. Denne idé blev det vigtigste designtema, og den er til stede i alle elementer i samlingen. Hovedtemaet og de strenge geometriske forhold giver samlingen en moderne stil i tråd med europæisk smag.

Stol

5x5

Stol 5x5-stolen er et typisk designprojekt, hvor begrænsningen anerkendes som en udfordring. Stolens sæde og ryg er lavet af xilith, hvilket er meget vanskeligt at forme. Xilith er råmaterialet, der kan findes 300 meter under jordoverfladen og er forsynet med et kul. I øjeblikket kastes størstedelen af råmaterialet væk. Fra miljømæssigt synspunkt genererer dette materiale affald på jordoverfladen. Derfor syntes idéen om stoledesignet at være meget provokerende og udfordrende.

Afføring

Musketeers

Afføring Enkel. Elegant. Funktionel. Musketeers er trebenede afføring lavet af pulverlakeret metal bøjet i form med laserskåret træben. En trebenbase er vist geometrisk for at være faktisk mere stabil og har mindst mulig chance for at slingre end at have fire. Med fremragende balance og funktionalitet gør musketiers elegance i sit modernistiske look det til det perfekte stykke at have på dit værelse. Find ud af mere: www.rachelledagnalan.com

Gulvfliser

REVICOMFORT

Gulvfliser REVICOMFORT er et aftageligt og genanvendeligt gulv. Hurtig og nem at anvende. Klar til brug. Ideel til ombygning. I et enkelt produkt kombinerer det de tekniske egenskaber ved fuldkropsporcelænfliser, de økonomiske fordele ved tidsbesparende forenklet placering, let mobilitet og genbrug i forskellige rum. REVICOMFORT kan udføres i flere Revigrés 'kollektioner: forskellige effekter, farver og overflader.