Design magasin
Design magasin
Bestik

Ingrede Set

Bestik Ingrede bestikssæt er designet til at udtrykke behovet for perfektion i hverdagen. Sæt gaffel, ske og kniv sammen med magneter. Bestik står lodret og skaber harmoni med bordet. Matematiske former tilladt at konstruere en flydende form, der består af tre forskellige stykker. Denne tilgang skaber nye muligheder, der kan bruges til mange forskellige produkter, såsom servise og andre redskaber design.

Brevåbner

Memento

Brevåbner Alle starter med taknemmelige. En række brevåbnere, der afspejler erhverv: Memento er ikke kun et sæt værktøjer, men også en række objekter, der udtrykker brugerens taknemmelighed og følelser. Gennem produktsemantik og enkle billeder af forskellige erhverv giver designerne og de unikke måder, hvert Memento-stykke bruges, brugeren forskellige inderlige oplevelser.

Lænestol

Osker

Lænestol Osker inviterer dig straks til at læne sig tilbage og slappe af. Denne lænestol har et meget udtalt og buet design, der giver karakteristiske egenskaber som perfekt udformede træskærme, læderarmlæn og polstring. De mange detaljer og brugen af materialer af høj kvalitet: læder og massivt træ garanterer et moderne og tidløst design.

Håndvaskmøbler

Eva

Håndvaskmøbler Designerens inspiration kom fra det minimale design og til at bruge det som en stille, men forfriskende funktion ind i badeværelset. Det fremkom ved forskning i arkitektoniske former og enkle geometriske volumener. Håndvask kan potentielt være et element, der definerer forskellige rum omkring og på samme tid et midtpunkt ind i rummet. Det er også meget nemt at bruge, rent og holdbart. Der er adskillige variationer, herunder stand alone, sidebænk og vægmonteret samt enkelt- eller dobbeltvask. Variationerne i farve (RAL-farver) vil hjælpe med at integrere designet i rummet.

Bordlampe

Oplamp

Bordlampe Oplamp består af en keramisk krop og en bund af massivt træ, hvorpå en ledet lyskilde er placeret. Takket være dens form, opnået ved sammensmeltning af tre kegler, kan Oplamps krop drejes til tre markante positioner, der skaber forskellige typer lys: høj bordlampe med omgivende lys, lav bordlampe med omgivende lys eller to omgivende lys. Hver konfiguration af lampens kegler tillader mindst en af lysstrålene at interagere naturligt med de omgivende arkitektoniske indstillinger. Oplamp er designet og komplet håndlavet i Italien.

Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske udseende af Poise, en bordlampe designet af Robert Dabi fra Unform.Studio skifter mellem statisk og dynamisk og en stor eller lille kropsholdning. Afhængigt af forholdet mellem dens oplyste ring og armen, der holder den, opstår der en skærende eller tangent linje til cirklen. Når ringen er placeret på en højere hylde, kunne ringen hænge på hylden; eller ved at vippe ringen, kan det berøre en omgivende væg. Hensigten med denne justerbarhed er at få ejeren kreativt involveret og lege med lyskilden i forhold til andre genstande, der omgiver den.