Design magasin
Design magasin
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Dette nye “Titanium +” -hovedtelefon fra Bluetrek, færdig i stilfuldt design, der symboliserer “at nå ud” (bomrøret, der strækker sig fra det cirkulære ørestykke), bygget i et holdbart materiale - Aluminium Metal Alloy, og mest af alt udstyret med kapaciteten til at streame lydsignal fra de nyeste smarte enheder. Den hurtige opladningsfunktion giver mulighed for at udvide din samtale på et øjeblik. Det patenterede design af batteriplacering muliggør balance i vægt på headsettet for at forbedre komforten ved brug.

Vandhane Blandebatteri

Straw

Vandhane Blandebatteri Designet af halm vandhane blandebatteri er inspireret af de rørformede former for unge og sjove drikstrå, der kommer med en forfriskende drink om sommeren eller en varm drink om vinteren. Med dette projekt ønskede vi at skabe et objekt med moderne, strålende og sjovt design samtidig. Forudsat at bassinet er en beholder, var den oprindelige idé beregnet til at fremhæve vandhanen som kontaktelement med brugeren, ligesom drikkestråene er kontaktpunktet med en drink.

Vandhane Blandebatteri

Smooth

Vandhane Blandebatteri Designet af den glatte vandhane blandebatteri er inspireret i den reneste form af en cylinder, hvilket skaber et naturligt resultat af røret, hvor det strømmer, indtil det når brugeren. Vi havde til hensigt at dekonstruere de sædvanlige komplekse former, som denne type produkt har, hvilket resulterer i en glat cylindrisk og ganske minimalistisk form. Det slanke look forårsaget af linjerne bliver ganske overraskende, når dette objekt påtager sig sin funktion som en brugergrænseflade, for dette er en model, der kombinerer et dynamisk design med den perfekte funktionalitet i en bassinmixer.

Bærbart Batteri Etui

Parallel

Bærbart Batteri Etui Ligesom iPhone 5 er Parallel indstillet til at bebo forbrugerne med en superbatteribank på 2.500 mAh - det er en kæmpe 1,7X mere levetid. Dette er ekstremt praktisk for forbrugere, der altid er på farten og gør fuld brug af iPhone's kapacitet. Parallel er et aftageligt batteri med et komplementært hårdt polycarbonat etui. Klik på, når der kræves mere strøm. Fjern for at lette vægten. Det er ergonomisk designet til at passe godt i dine hænder. Med et indbygget lynkabel og 5 farver, der matcher et beskyttende etui, deler det samme længde som iPhone 5.

Bord Med Justerbar Bordplade

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordplade Denne tabel har evnen til at justere dens overflade til forskellige former, materialer, teksturer og farver. I modsætning til et traditionelt bord, hvis bordplade fungerer som en fast overflade til serveringsudstyret (plader, serveringsplader osv.), Fungerer dette bords komponenter både som overfladen og serveringsudstyret. Dette tilbehør kan sammensættes i forskellige formede og store komponenter afhængigt af de krævede spisebehov. Dette unikke og innovative design forvandler et traditionelt spisebord til et dynamisk midtpunkt gennem dets konstante omlægning af buet tilbehør.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium repræsenterer ren hedonisme, perversion på fire hjul, et abstrakt koncept for de fleste mennesker og realisering af drømme til heldige få. Det repræsenterer ultimativ fornøjelse, en ny opfattelse af at komme fra et punkt til et andet, hvor målet ikke er så vigtigt som oplevelsen. Shayton er indstillet til at opdage grænserne for materialefunktioner, til at teste nye alternative grønne former og materialer, der kan forbedre ydeevnen, mens man bevarer stamtavlen til hyperbilen. Fase, der følger, er at finde investorerne og gøre Shayton Equilibrium til en realitet.