Design magasin
Design magasin
Arbejdsområde

Dava

Arbejdsområde Dava er udviklet til åbne rumskontorer, skoler og universiteter, hvor rolige og koncentrerede arbejdsfaser er vigtige. Modulerne reducerer akustiske og synsforstyrrelser. På grund af dens trekantede form er møblerne pladseffektive og giver mulighed for en række arrangementmuligheder. Materialerne i Dava er WPC og uldfilt, som begge er bionedbrydeligt. Et plug-in-system fastgør de to vægge til bordpladen og understreger enkelheden i produktionen og håndteringen.

Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skabte en række udemøbler med smarte funktioner til fællesrum. Genoptaget genren af offentlige møbler designede de visuelt engagerende og funktionelle installationer med et lyssystem og USB-stik, som krævede integration af solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulopbygget struktur; dens elementer er forskellige, så de passer til det givne sted. Fluid Cube er en fast enhed med en glasplade med solceller. Studiet mener, at formålet med design er at gøre artikler til daglig brug til elskelige objekter.

Spisebord

Augusta

Spisebord Augusta fortolker det klassiske spisebord. Ved at repræsentere generationerne foran os ser design ud til at vokse fra en usynlig rod. Bordbenene er orienteret mod denne fælles kerne og når op til den bog-matchede bordplade. Fast europæisk valnød træ blev valgt for sin betydning af visdom og vækst. Træ, der normalt kasseres af møbelproducenter, bruges til dets udfordringer at arbejde med. Knuderne, revnerne, vinden ryster og de unikke hvirvler fortæller historien om træets liv. Træets unikke gør det muligt for denne historie at leve videre i et stykke familie arvemøbler.

Højttaler

Sperso

Højttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den særlige form på den glasagtige boble og højttaler i dens pit på hoved refererer til følelse af mandlighed og dyb penetrering af lyd omkring miljøet lige som ild fra en mandlig sæd i det kvindelige æg under parring. Målet er at producere høj effekt og lyd i høj kvalitet omkring miljøet. Det trådløse system gør det muligt for brugeren at tilslutte deres mobiltelefon, laptop, tablets og andre enheder til højttaleren via Bluetooth. Denne lofthøjttaler kan bruges specielt i stue, soveværelser og tv-stue.

Skammel

Ane

Skammel Ane-skammelen har solide trælister af træ, der ser ud til at flyde harmonisk, men alligevel uafhængigt af træbenene, over stålrammen. Designeren siger, at sædet, der er håndlavet i certificeret miljøvenligt træ, er dannet gennem den unikke anvendelse af flere stykker af en form af træ placeret og skåret på en dynamisk måde. Når du sidder på skammel, er den svage stigning i vinklen bagpå og afrullingsvinklerne på siderne færdig på en måde, der giver en naturlig, behagelig siddeposition. Ane-skammelen har lige den rigtige grad af kompleksitet til at skabe en elegant finish.

Kaffesæt

Riposo

Kaffesæt Designet af denne tjeneste blev inspireret af to skoler i det tidlige 20. århundrede, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarde. Streng lige geometri og gennemtænkt funktionalitet svarer fuldt ud til ånden i manifestationerne fra disse tider: "hvad der er praktisk er smukt". Samtidig efter moderne trends kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette projekt. Klassisk hvidt mælkeporcelæn suppleres med lyse låg lavet af kork. Designets funktionalitet understøttes af enkle, praktiske håndtag og formens generelle anvendelighed.