Design magasin
Design magasin
Træning Silikone Vandflaske

Happy Aquarius

Træning Silikone Vandflaske Happy Aquarius er en sikker og god gribe vandflaske til alle aldre. Det har en glat smilende krumningsform designet og iøjnefaldende dobbeltsidet farver udseende og giver en følelse af ung, energisk og moderigtig. Fremstillet af 100% genanvendelig silikone af fødevarekvalitet, der opretholder temperaturområdet fra 220 grader. C til -40 ° C. C, ingen blødgøringsmiddel udvasket og er BPA-fri. Den bløde berøringsoverfladebelægning giver silkeagtig fornemmelse, dejlig hold og greb. Fjedrethed, elasticitet og den hule struktur gør det muligt for flasken at træne som håndgreb såvel som letvægte håndvægt.

Hotelfaciliteter

Marn

Hotelfaciliteter Ved at inspirere fra de festlige snacks i den traditionelle Tainan-kultur (en gammel by i Taiwan fuld af kulturarv) ved at omdanne dem til et sæt hotelfaciliteter, betyder denne serie festlige snacks, der altid er kendt for den lokale som & quot; Marn & quot ;,, opfyldelse i kinesisk kultur; skildpadde-formet ris kage som håndsæbe og sæbe tallerken, mung bønne kage som toiletartikler, tang yuan sød dumpling som håndcreme og dampet bolle & amp; Tainan brun sukker bolle kage som tesæt. Tainan kulturarv kunne være udbredt til verden, da hotellet er en dejlig platform til at fremme lokal kultur.

Lamineret Bambus Afføring

Kala

Lamineret Bambus Afføring Kala, en afføring fremstillet i lamineret bambus med en indtrækkelig mekanisme i den centrale akse. Ved at tage oliepapir-paraplystruktur som sin inspiration blev lamineret bambusstrimmel varmebagt og klemmefastholdt i træformen, der bøjede sig i form, hvilket viser dens enkelhed og orientalske charmerende. Interessant nok er elasticiteten af den laminerede bambusstruktur designet og den udtrækkelige mekanisme i den centrale akse, man finder interaktion, når man sidder på Kala afføring, den vil falde let og glat, og når man står op fra Kala afføring, vil den stige tilbage til sin position .

Åndetræningsspil

P Y Lung

Åndetræningsspil Er et legetøjlignende enhedskonstruktion for alle aldre, så alle får fordel af regelmæssig åndedræning for at forbedre lungekapaciteten ved at blæse bolden for at passere gennem spor med forskellige kontrolpunkter til kontrol af indånding og udånding af luft. Sporene findes i forskellige moduler, fleksible og udskiftelige. En magnetisk mekanismestruktur designet i åndedrætsværktøjet, som giver justering til at passe til ens åndedrætsbetingelse.

Møbelsæt

ChuangHua Tracery

Møbelsæt ChuangHua Tracerie egnet til hjemmeko, kommerciel plads, hotel eller studie, som dens essens er inspireret af ChuangHua, det kinesiske vinduesgittermønster. Brug af metalbøjningsteknologi og pulvermaling i levende rødlig farve med rent hvidt, der oplyste dets festlige udseende, hvilket gør dem fri for det metalliske billede af hårdt, koldt og tungt. Æstetisk simpelt rent og pænt i sin strukturelle form designet, når lys passerer gennem laserskæringsmønsteret, skyggen projiceret på den omgivende væg og gulv, der viser et glimt af skønhed.

Pædagogisk Læringslegetøj

GrowForest

Pædagogisk Læringslegetøj Hjælp børn til at forstå bæredygtige udviklingsmål for livet på land, beskyttelse, bevarelse og restaurering af skovbrug. Træmodeller identiske med Taiwan indenlandske træsorter af acacia, røgelseceder, Tochigi, Taiwan gran, camphor træ og asiatisk gran. Varmt strejf af trestruktur, den unikke duft af hver træart og højden terræn for forskellige træarter. En illustreret historiebog hjælper med at dybe rodbørn med begrebet bevaring af skove, lære forskelle mellem Taiwan træarter og bringe begrebet bevaringsskove med billedbogen.