Design magasin
Design magasin
Højttaler

Sperso

Højttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den særlige form på den glasagtige boble og højttaler i dens pit på hoved refererer til følelse af mandlighed og dyb penetrering af lyd omkring miljøet lige som ild fra en mandlig sæd i det kvindelige æg under parring. Målet er at producere høj effekt og lyd i høj kvalitet omkring miljøet. Det trådløse system gør det muligt for brugeren at tilslutte deres mobiltelefon, laptop, tablets og andre enheder til højttaleren via Bluetooth. Denne lofthøjttaler kan bruges specielt i stue, soveværelser og tv-stue.

Arkitektonisk Forskning Og Udvikling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Og Udvikling Teknologicentrets arkitektoniske projekt har som retningslinje for integrationen af det arkitektoniske ensemble i det omgivende landskab, et roligt og behageligt rum. Denne definerende idé gør ensemblet til et humaniseret vartegn, bestemt til den nødvendige intellektuelle fordybelse af forskerne, der vil handle i det, udtrykt i dets plastiske og konstruktive intention. Den markante og integrerede design af tagene i konkave og konvekse form berører næsten de fremhævede vandrette linjer, der definerer således de vigtigste egenskaber ved det arkitektoniske kompleks.

Skammel

Ane

Skammel Ane-skammelen har solide trælister af træ, der ser ud til at flyde harmonisk, men alligevel uafhængigt af træbenene, over stålrammen. Designeren siger, at sædet, der er håndlavet i certificeret miljøvenligt træ, er dannet gennem den unikke anvendelse af flere stykker af en form af træ placeret og skåret på en dynamisk måde. Når du sidder på skammel, er den svage stigning i vinklen bagpå og afrullingsvinklerne på siderne færdig på en måde, der giver en naturlig, behagelig siddeposition. Ane-skammelen har lige den rigtige grad af kompleksitet til at skabe en elegant finish.

Pakke Til Te

Seven Tea House

Pakke Til Te Tea Hall Brand, der tager billedet af spild og spreder te frit og afslappet, konceptet med tebrygningsproces, stærk eller svag, transformerer uforudsigeligt, som et element i te-maling, mens du smager te. Den afslappede charme ved at tage te som blæk og bruge fingeren som pen og tegne det ekspansive sind i teshallen-familien, der lever med landskabet. Det originale pakkedesign formidler en hyggelig atmosfære, der udtrykker den behagelige tid med at leve livet med te.

Brand Promotion

Project Yellow

Brand Promotion Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.