Design magasin
Design magasin
Møbler Plus Ventilator

Brise Table

Møbler Plus Ventilator Brise Table er designet med en følelse af ansvar for klimaændringer og et ønske om at bruge fans i stedet for klimaanlæg. I stedet for at blæse stærk vind koncentrerer den sig om at føle sig kølig ved at cirkulere luften, selv efter at have slået klimaanlægget ned. Med Brise Table kan brugerne få noget brise og bruge det som et sidebord på samme tid. Det gennemsyrer også miljøet godt og gør pladsen smukkere.

Sofabord

Cube

Sofabord Designet er inspireret af de geometriske skulpturer af Golden Ratio og Mangiarotti. Formen er interaktiv og giver brugeren forskellige kombinationer. Designet består af fire sofaborde i forskellige størrelser og en puf, der er foret rundt om terningen, som er et lyselement. Elementerne i designet er multifunktionelle for at imødekomme brugerens behov. Produktet fremstilles med Corian-materiale og krydsfiner.

Skammel

Ydin

Skammel Ydin skammel kan monteres af dig selv uden brug af specialværktøjer takket være et simpelt sammenlåsningssystem. De 4 identiske fødder er placeret i ingen særlig rækkefølge, og betonsædet, der fungerer som nøglestenen, holder alt på plads. Fødder fremstilles med skrottræ fra en trappefabrikant, let bearbejdet ved hjælp af traditionelle træbearbejdningsteknikker og til sidst olieret. Sædet er simpelthen støbt i en varig fiberforstærket UHP-beton. Kun fem dissocierbare dele, der skal være fladpakket og klar til at blive sendt til slutkunderne, er et andet bæredygtighedsargument.

Kølet Ostevogn

Coq

Kølet Ostevogn Patrick Sarran skabte Coq-ostevognen i 2012. Mærkeligheden ved denne rullende genstand vekker diners nysgerrighed, men gør ingen fejl, dette er primært et arbejdsredskab. Dette opnås ved hjælp af en stiliseret lakeret bøgstruktur toppet af en cylindrisk rødlakkert cloche, som kan hænges ved siden for at afsløre et udvalg af modne oste. Brug af håndtaget til at flytte vognen, åbne kassen, skubbe brættet ud for at skabe plads til pladen, dreje denne skive for at skære dele af ost. Tjeneren kan udvikle processen til et lille stykke performancekunst.

Kølet Ørkenvogn

Sweet Kit

Kølet Ørkenvogn Dette mobile udstillingsvindue til servering af desserter i restauranter blev oprettet i 2016 og er det nyeste stykke i K-serien. Sweet-Kit-designet opfylder kravet om elegance, manøvrerbarhed, volumen og gennemsigtighed. Åbningsmekanismen er baseret på en ring, der roterer omkring en akrylglasskive. To formstøbte bøgringe er rotationssporene såvel som håndtagene til åbning af displayet og til at bevæge vognen rundt i restauranten. Disse integrerede funktioner hjælper med at indstille scenen til service og fremhæve de viste produkter.

Varm Drikke Service Med Friske Planter

Herbal Tea Garden

Varm Drikke Service Med Friske Planter Patrick Sarran skabte urtete-haven som et unikt emne til Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong i 2014. Cateringdirektøren ønskede en vogn, som han kunne udføre teceremonien på. Dette design genanvender koderne, der er udviklet af Patrick Sarran i hans K Series-vogne, herunder KEZA-ostevogn og den multifunktionelle vogn Km31, der er påvirket af kinesisk landskabsmaleri.