Design magasin
Design magasin
Bolig

Brooklyn Luxury

Bolig Inspireret af kundens lidenskab for rige historiske boliger, repræsenterer dette projekt en tilpasning af funktionalismen og traditionen til nutidens intentioner. Således blev den klassiske stil valgt, tilpasset og stiliseret til kanonerne i moderne design og moderne teknologier, de nye materialer af god kvalitet har bidraget til oprettelsen af dette projekt - en ægte juvel fra New York Architecture. Forventede udgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollars, vil give premisset om at skabe et stilfuldt og overdådigt interiør, men også funktionelt og behageligt.

Nyt Forbrugsmønster

Descry Taiwan Exhibition

Nyt Forbrugsmønster Udstillingen på Mountain Alishan, en berømt turistattraktion i Taiwan, kombinerer kunst med den taiwanske traditionelle tebranche. Tværsnitssamarbejdet mellem denne udstilling kan bringe det nye forretningsmodul ud. På hver pakke kan turister se forskellige udtryk, der formidler det samme tema, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Fordybet i den smukke natur i Taiwan vil de besøgende have en dybere forståelse af den taiwanske te-kultur og industri.

Ildslukker Og Flugthammer

FZ

Ildslukker Og Flugthammer Køretøjets sikkerhedsudstyr er vigtigt. Brandslukningsapparater og sikkerhedshammere, kombinationen af de to kan forbedre personalets flugteffektivitet, når der sker en bilulykke. Bilpladsen er begrænset, så denne enhed er designet til at være lille nok. Det kan placeres hvor som helst i en privat bil. Traditionelle køretøjs ildslukkere er engangsbrug, og dette design kan let erstatte foringen. Det er mere behageligt greb, let for brugerne at betjene.

Begivenhedsaktivering

The Jewel

Begivenhedsaktivering 3D Jewellery Box var et interaktivt detailrum, der inviterede offentligheden til at bruge den nyeste teknologi i 3D-udskrivning ved at skabe deres egne smykker. Vi blev opfordret til at aktivere rummet og tænkte øjeblikkeligt - hvordan kan en smykkeskrin være komplet uden en smuk skræddersyet juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur, der resulterede i et prisme af farve, der omfattede skønheden i reflekterende lys, farve og skygge.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigationsrobot til hospitalets logistik. Det er et produktservicesystem til at udføre sikre effektive leverancer, hvilket reducerer sundhedspersonens chancer for at blive udsat for at blive syge, begrænse pandemisygdomme mellem hospitalets personale og patienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjælper med at håndtere hospitalsleverancer med let adgang og sikkerhed ved hjælp af ukompliceret brugerinteraktion gennem den venlige teknologi. Robotenhederne har evnen til at bevæge sig autonomt ind i indemiljøet og har synkroniseret flow med lignende enheder og være i stand til at arbejde sammen med teamet.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjældent og dyrt. Dens aroma kan kun opnås ved forbrænding eller ekstraktion, anvendes indendørs og ydes af få brugere. For at bryde disse begrænsninger oprettes en smart aromadiffusor og naturlige håndlavede agarwoodtabletter efter 3 års indsats med over 60 designs, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Det demonstrerer en ny mulig forretningsmodel og bruger kontekst til agarwood industri. Brugere kan blot indsætte diffusor inde i en bil, tilpasse tid, tæthed og variation af aroma med lethed og nyde den overvældende aromaterapi, uanset hvor de går, og når de kører.