Design magasin
Design magasin
Turistattraktion

The Castle

Turistattraktion Slottet er et privat projekt, der blev startet for tyve år siden i 1996 fra en drøm fra barndommen om at bygge et eget slot, det samme som i eventyrerne. Designeren er også en arkitekt, konstruktør og designer af landskabet. Hovedidéen med projektet er at skabe et sted til familie rekreation som en turistattraktion.

Uddannelsesprodukt

Shine and Find

Uddannelsesprodukt Den vigtigste fordel ved dette produkt er let at lære og forbedre hukommelsen. I Shine and Find er hver konstellation lavet praktisk, og denne udfordring praktiseres gentagne gange. Det giver et holdbart billede i tankerne. At lære på denne måde, praktisk og studere og gentage, er ikke kedeligt og gør mere holdbar hukommelse og underholdende. Det er meget følelsesladet, interaktionelt, enkelt, rent, minimalt og moderne.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Dette hotel ligger inden for væggene i Dai-templet i bunden af Mount Tai. Designernes mål var at omdanne designet til hotel for at give gæsterne en rolig og behagelig indkvartering og på samme tid give gæsterne mulighed for at opleve den unikke historie og kultur i denne by. Ved at bruge enkle materialer, lyse toner, blød belysning og omhyggeligt udvalgt kunst viser rummet en fornemmelse af både historie og moderne.

Simulator Til Gaffeltruckoperatør

Forklift simulator

Simulator Til Gaffeltruckoperatør En simulator til gaffeltruckoperatør fra Sheremetyevo-Cargo er en speciel maskine designet til gaffeltruckchauffers træning og kvalifikationskontrol. Det repræsenterer en kabine med et kontrolsystem, siddeplads og en sammenfoldelig panoramaskærm. Hoved simulator krop materiale er metal; der er også plastelementer og ergonomiske lag, der er lavet af integreret polyurethanskum.

Udstilling

City Details

Udstilling Udstillingsvinduet med designløsninger til hardscape-elementer Citydetaljer blev afholdt fra oktober 3. til 5. oktober 2019 i Moskva. Avancerede koncepter af hardscape-elementer, sports- og legepladser, belysningsløsninger og funktionelle bykunstobjekter blev præsenteret på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskabende løsning blev brugt til at organisere udstillingsområdet, hvor der i stedet for endda rækker med udstillingsboder blev bygget byens fungerende miniatyrmodel med alle de specifikke komponenter, såsom: torvet, gader, en offentlig have.

Bolig

Brooklyn Luxury

Bolig Inspireret af kundens lidenskab for rige historiske boliger, repræsenterer dette projekt en tilpasning af funktionalismen og traditionen til nutidens intentioner. Således blev den klassiske stil valgt, tilpasset og stiliseret til kanonerne i moderne design og moderne teknologier, de nye materialer af god kvalitet har bidraget til oprettelsen af dette projekt - en ægte juvel fra New York Architecture. Forventede udgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollars, vil give premisset om at skabe et stilfuldt og overdådigt interiør, men også funktionelt og behageligt.