Design magasin
Design magasin
Vedhæng

Eternal Union

Vedhæng Den evige union af Olga Yatskaer, en professionel historiker, der besluttede at forfølge en ny karriere hos en smykkedesigner, ser enkel ud, men alligevel fuld af mening. Nogle kunne finde i det et strejf af keltiske smykker eller endda en Herakles-knude. Stykket repræsenterer en uendelig form, der ligner to sammenkoblede former. Denne effekt skabes gennem gitterlignende linier indgraveret over stykket. Med andre ord - de to er bundet sammen som en, og den ene er en forening af de to.

Smykkekollektion

Ataraxia

Smykkekollektion Kombineret med mode og avanceret teknologi har projektet til formål at skabe smykkestykker, der kan gøre de gamle gotiske elementer til en ny stil, hvor man drøfter det traditionelle potentiale i den moderne kontekst. Med interessen for den måde, hvorpå gotiske vibber påvirker publikum, forsøger projektet at provokere unik individuel oplevelse gennem legende interaktion, hvor man undersøger forholdet mellem design og bærere. Syntetiske ædelstene blev som et lavere miljøindtrykmateriale skåret i usædvanligt flade overflader for at støbe deres farver på huden for at forbedre interaktionen.

Collier

Eves Weapon

Collier Evas våben er lavet af 750 karat rose og hvidguld. Det indeholder 110 diamanter (20,2ct) og består af 62 segmenter. Alle af dem har to helt forskellige optrædener: Set fra siden er segmenterne æbleformede, set ovenfra kan V-formede linjer ses. Hvert segment er opdelt sidelæns for at skabe fjederbelastningseffekten, der holder diamanterne - diamanterne holdes kun af spænding. Dette understreger med fordel lysstyrken, glansen og maksimerer den synlige udstråling af diamanten. Det tillader et ekstremt let og klart design på trods af størrelsen på halskæden.

Ring

Wishing Well

Ring Da Tippy besøgte en rosehave i sine drømme, mødte Tippy en ønskebrønd omgivet af roser. Der kiggede hun ind i brønden og så refleksionen af nattestjernerne og fremsatte et ønske. Natstjernerne er repræsenteret af diamanterne, og rubinen symboliserer hendes dybeste lidenskab, drømme og håb, som hun gjorde ved den ønskede brønd. Dette design har en brugerdefineret roseskåret, hexagon rubineklo i 14 K massivt guld. Små blade er udskåret for at vise tekstur fra naturlige blade. Ringbåndet understøtter den flade top og krummer sig let indad. Ringstørrelser skal beregnes matematisk.

Taske

Totepographic

Taske Topografisk inspireret designtaske til at tjene som en let bærebånd, især i de travle dage, der er brugt til at handle eller køre ærinder. Tote taske kapacitet er som et bjerg og kan indeholde eller bære mange ting. Orakelknoglen er fra posens samlede struktur, den topografiske kortform til at være overflademateriale ligesom en ujævn overflade.

Vedhæng

Taq Kasra

Vedhæng Taq Kasra, som betyder kasra arch, er det mindste om det Sasani Kongerige, der nu er i Irak. Dette vedhæng inspireret af geqetrien af Taq kasra og storheden af tidligere suveræniteter, som var i deres struktur og subjektivisme, er blevet brugt i denne arkitektoniske metode til at fremstille denne etos. Den vigtigste egenskab er det moderne design, der har gjort det til et stykke med en distinkt udsigt, så den ud fra sidevisningen ser ud som en tunnel og bringer subjektivisme og danner den frontale udsigt, den har skabt et buet rum.