Design magasin
Design magasin
Offentligt Kunstrum

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Kunstrum Dachuan-bane til Chengdu, Vestbredden af Jinjiang-floden, er en historisk gade, der forbinder ruinerne af Chengdu East Gate City-muren. I projektet blev buen af Dachuan Lane i historien genopbygget på den gamle måde i den oprindelige gade, og historien om denne gade blev fortalt af gadekunstinstallationen. Intervention af kunstinstallation er en slags medier til fortsættelse og transmission af historier. Det gengiver ikke kun sporene fra historiske gader og baner, der er blevet revet, men giver også en slags temperaturhukommelse i byerne for de nye gader og baner.

Projekt navn : Dachuan Lane Art Installation, Designernes navn : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Kundens navn : Verge Creative Design.

Dachuan Lane Art Installation Offentligt Kunstrum

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.