Design magasin
Design magasin
Offentlig Udendørs Havestol

Para

Offentlig Udendørs Havestol Para er et sæt offentlige udendørs stole designet til at give tilbageholden fleksibilitet i udendørs omgivelser. Et sæt stole, der har en unik symmetrisk form og helt afviger fra den iboende visuelle balance i konventionelt stoldesign Inspireret af enkel vippeform er dette sæt udendørs stole dristig, moderne og hilser interaktion velkommen. Begge med en tung vægtet bund understøtter Para A 360 rotation omkring sin base, og Para B understøtter tovejs vending.

Projekt navn : Para, Designernes navn : Mian Wei, Kundens navn : Mian Wei.

Para Offentlig Udendørs Havestol

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.