Design magasin
Design magasin
Justerbar Bordlampe

Poise

Justerbar Bordlampe Det akrobatiske udseende af Poise, en bordlampe designet af Robert Dabi fra Unform.Studio skifter mellem statisk og dynamisk og en stor eller lille kropsholdning. Afhængigt af forholdet mellem dens oplyste ring og armen, der holder den, opstår der en skærende eller tangent linje til cirklen. Når ringen er placeret på en højere hylde, kunne ringen hænge på hylden; eller ved at vippe ringen, kan det berøre en omgivende væg. Hensigten med denne justerbarhed er at få ejeren kreativt involveret og lege med lyskilden i forhold til andre genstande, der omgiver den.

Projekt navn : Poise, Designernes navn : Dabi Robert, Kundens navn : unform.

Poise Justerbar Bordlampe

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.