Design magasin
Design magasin
Spisestue

Elizabeth's Tree House

Spisestue En demonstration af arkitekturens rolle i helingsprocessen, Elizabeth's Tree House er en ny spisepavillon for terapeutisk lejr i Kildare. Betjener børn, der er kommet efter alvorlige sygdomme, danner rummet en træoase midt i en egeskov. Et dynamisk, men alligevel funktionelt tømmerdiagrid-system inkluderer et udtryksfuldt tag, omfattende ruder og en farverig lerkbeklædning, hvilket skaber en indvendig spiseplads, der danner en dialog med den omkringliggende sø og skov. Dyb forbindelse med naturen på alle niveauer fremmer brugerkomfort, afslapning, helbredelse og fortryllelse.

Projekt navn : Elizabeth's Tree House, Designernes navn : McCauley Daye O'Connell Architects, Kundens navn : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Spisestue

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.