Design magasin
Design magasin
Flagskib Te Shop

Toronto

Flagskib Te Shop Canadas travleste indkøbscenter bringer et friskt nyt frugtte-design ind af Studio Yimu. Flagskibsbutiksprojektet var ideelt til brandingformål at blive det nye hotspot i indkøbscentret. Inspireret af canadisk landskab er den smukke silhuet af Canadas Blue Mountain præget på vægbaggrunden i hele butikken. For at bringe konceptet ud i livet, håndlavede Studio Yimu en 275 cm x 180 cm x 150 cm mølleværksskulptur, der tillader fuld interaktion med hver kunde.

Projekt navn : Toronto , Designernes navn : Ryan Chung, Kundens navn : Studio Yimu.

Toronto  Flagskib Te Shop

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.