Design magasin
Design magasin
Løbernes Medaljer

Riga marathon 2020

Løbernes Medaljer 30-års jubilæumsmedaljen for Riga International Marathon Course har en symbolsk form, der forbinder de to broer. Det uendeligt kontinuerlige billede repræsenteret af den 3D buede overflade er designet i fem størrelser i henhold til medaljens kilometertal, såsom helmaraton og halvmaraton. Finishen er mat bronze, og bagsiden af medaljen er indgraveret med turneringens navn og kilometertal. Båndet er sammensat af farverne i byen Riga, med gradueringer og traditionelle lettiske mønstre i nutidige mønstre.

Projekt navn : Riga marathon 2020, Designernes navn : Junichi Kawanishi, Kundens navn : RIMI RIGA MARATHON.

Riga marathon 2020 Løbernes Medaljer

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.