Design magasin
Design magasin
High End Tv

La Torre

High End Tv I dette design er der ingen frontdæksel, der holder skærmen. Tv'et holdes i bagkabinettet skjult bag skærmpanelet. Den eloxale tynde bezel, der omgiver skærmen, bruges kun til kosmetisk illusion. Af alle disse grunde er kun det dominerende element et display i modsætning til almindelig tv-form. Eiffeltårnet er inspirationskilde for La Torre. Nogle af de vigtigste ligheder mellem disse to er at være reformistisk for deres tid og have samme sidevisning.

Projekt navn : La Torre, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

La Torre High End Tv

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.