Design magasin
Design magasin
40 "led Tv

GlassOn

40 "led Tv Det er en rammeløs designkollektion med forskellige designløsninger i forskellige størrelser med glaselement. Elegance skabt med gennemsigtighed i glas fortsætter med nåden af metalfinisher, der omkranser skærmen i store størrelser. Uden den vante plastiske frontdæksel og -ramme relateres design gennem den virtuelle verden og publikum med drastisk reduceret tykkelse i 40 ", 46" og 55 "produkter. Hele metalrammen, der holder glasfronten, forbedrer designkvaliteten med præcise forbindelsesdetaljer for forskellige materialer.

Projekt navn : GlassOn, Designernes navn : Vestel ID Team, Kundens navn : .

GlassOn 40 "led Tv

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.