Design magasin
Design magasin
Urapplikation

Dominus plus

Urapplikation Dominus plus udtrykker tiden på en original måde. Som prikker på domino stykker repræsenterer tre grupper af prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan læses fra farven på prikkerne: grønt til AM; gul til PM. Programmet indeholder en timer, et vækkeur og klokkeslæt. Alle funktioner kan navigeres ved at berøre diskrete hjørnepunkter. Det har haft en original og kunstnerisk design, der præsenterer det faktiske ansigt af tid fra det 21. århundrede. Det er designet i en smuk symbiose med Apple bærbare enheder 'sager. Det har en enkel grænseflade med kun et par nødvendige ord til at betjene det.

Projekt navn : Dominus plus, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : .

Dominus plus Urapplikation

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.