Design magasin
Design magasin
Midlertidigt Informationscenter

Temporary Information Pavilion

Midlertidigt Informationscenter Projektet er en midlertidig paviljong til brug i Trafalgar, London til forskellige funktioner og begivenheder. Den foreslåede struktur understreger forestillingen om "midlertidighed" ved at bruge genanvendelse af forsendelsescontainere som det primære byggemateriale. Dens metalliske natur er beregnet til at skabe et kontrastforhold til den eksisterende bygning, der styrker konceptets overgangskarakter. Bygningens formelle udtryk organiseres og arrangeres på en tilfældig måde og skaber et midlertidigt vartegn på stedet for at tiltrække visuel interaktion i bygningens korte levetid.

Projekt navn : Temporary Information Pavilion, Designernes navn : Yu-Ngok Lo, Kundens navn : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Midlertidigt Informationscenter

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Designinterview af dagen

Interviews med verdensberømte designere.

Læs de seneste interviews og samtaler om design, kreativitet og innovation mellem designjournalist og verdensberømte designere, kunstnere og arkitekter. Se de nyeste designprojekter og prisvindende designs af berømte designere, kunstnere, arkitekter og innovatører. Oplev ny indsigt i kreativitet, innovation, kunst, design og arkitektur. Lær om designprocesser fra store designere.