Design magasin
Design magasin
Brandidentitet, Branding Strategier

babyfirst

Brandidentitet, Branding Strategier en JV mellem udenlandske og kinesiske enheder, der detailhandler avancerede importerede babyplejeprodukter til det kinesiske kinesiske marked. Designet kombinerer problemfrit vestlige og kinesiske, moderne og traditionelle, kulturelt og socialt relevante elementer. Det er en kinesisk tradition at svæve nyfødte i rød klud eller tøj for at give lykke til babyen (rød er farven på held og lykke). smokken er genkendelig vestlig. dette design kommunikerer en ambition mod modernitet, samtidig med at man respekterer traditioner. vi fanger også hvordan børn er værdsatte i betragtning af "et-barn" -politikken i Kina.

Projekt navn : babyfirst, Designernes navn : brian LAU lilian CHAN, Kundens navn : .

babyfirst Brandidentitet, Branding Strategier

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.