Design magasin
Design magasin
Digital Gateway

National Bank of Greece's i-bank

Digital Gateway Konceptbutik, der huser og giver vejledning om dets online-, mobil- og telefonbank-tilbud. Der er ingen tæller - i stedet bruger kunder computere i butikken til at gennemføre daglige banktransaktioner f.eks. opsætning af ordrer og visning af udsagn med støtte fra butikens 4-personers team. NBG-appen er tilgængelig på iPads og iPhones på de centrale 'Store ideer' -stande, private kabiner kan bruges til internet- og telefonbank, og berøringsskærme i den interaktive zone giver besøgende mulighed for at få adgang til banktjenester og spille spil.

Projekt navn : National Bank of Greece's i-bank , Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digital Gateway

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.