Design magasin
Design magasin
Lænestol

The Monroe Chair

Lænestol Slående elegance, enkelhed i idé, behagelig, designet med bæredygtighed i tankerne. Monroe-stolen er et forsøg på drastisk at forenkle fremstillingsprocessen, der er involveret i fremstilling af en lænestol. Den udnytter potentialet i CNC-teknologier til gentagne gange at skære et fladt element ud af MDF, disse elementer skubbes derefter rundt om en central akse for at forme en kompleks buet lænestol. Bagbenet formes gradvist ind i ryglænet og armlænet ind i forbenet, hvilket skaber en klar æstetik, der helt defineres af enkelheden i fremstillingsprocessen.

Projekt navn : The Monroe Chair, Designernes navn : Alexander White, Kundens navn : .

The Monroe Chair Lænestol

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.