Design magasin
Design magasin
Salgskontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Salgskontor "Mountain" er hovedtemaet for dette salgskontor, der er inspireret af den geografiske baggrund af Chongqing. Mønsteret med grå kugler på gulvet formes i trekantet form; og der er masser af ulige og skarpe vinkler og hjørner på funktionsvæggene og de uregelmæssigt formede modtagelsesbord, for at demonstrere begrebet ”bjerg”. Derudover er trappen, der forbinder gulvene, designet til at være en passage gennem hulen. I mellemtiden hænges LED-belysning fra loftet, der imiterer regn scene i dalen og præsenterer en naturlig følelse for at blødgøre hele indtrykket.

Projekt navn : Chongqing Mountain and City Sales Office, Designernes navn : Ajax Law, Kundens navn : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Salgskontor

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.