Design magasin
Design magasin
Bord

Baboor Dawar Line

Bord I en stræben efter at overskride grænserne for normalitet og evigt forsøg på at blande historisk egyptisk arv med moderne designmidler præsenteret i materialer og finish, er dette karakteristiske stykke "Baboor" inspireret af den traditionelle "Primus komfur", der har været et obligatorisk udstyr til over et århundrede og har stadig sin rigelige brug indtil i dag i landdistrikter. Det er en påmindelse om et af talrige genstande, der engang var en prestigefyldt vare, og som tiden gik, har skygget udryddelse til en antik. Ethvert emne kan være et mesterværk, når det er set med kunstnerisk vision.

Projekt navn : Baboor Dawar Line, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Bord

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.