Design magasin
Design magasin
Belysningsudstilling Og Butik

Light Design Center Speyer, Germany

Belysningsudstilling Og Butik Showroom i det nye Light Center Speyer, der ligger i en fabriksbygning, skulle designes som udstillingsrum, konsultationsområde og mødested. Her skulle der oprettes en ramme, der genererer synergieffekter af interiørdesign til alle de nyeste lystrends, teknologier og lysdesign. Dens sofistikerede struktur var at bygge rygraden i hele lysudstillingen, men på samme tid var det aldrig at overskygge prioriteten af de lysobjekter, der skulle udstilles. Til dette formål skabte naturen en samlende form som inspiration: "twisteren", et naturfænomen med usynlige kræfter ...

Projekt navn : Light Design Center Speyer, Germany, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Belysningsudstilling Og Butik

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.