Design magasin
Design magasin
Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro beliggende i kernen i Kuwait by. Det har udsigt over Fahad Al salim gade, en gade respekteret for sin handel tilbage i dagene. Pladsprogrammet i denne bistro kræver et effektivt design til alle områder med køkken, opbevaring og toilet; der giver mulighed for en rummelig spiseplads. For at dette kan gennemføres, fungerer interiøret, hvor det skal integreres med de eksisterende strukturelle elementer på en harmonisk måde.

Projekt navn : Ubon, Designernes navn : Rashed Alfoudari, Kundens navn : .

Ubon Bistro

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.