Design magasin
Design magasin
Transportemballage

The Cube

Transportemballage Vores signaturprodukt The Cube er et Open Architecture Crating System, der er en patenteret forstyrrende teknologi inden for emballageindustrien; Det er den eneste markedsløsning, der er designet til at gå fra produktbelastning i slutningen af en producentens produktionslinje, til en leveringsbil og lige til detailhandelssalvet eller distributører af mange forskellige brancher, hvilket reducerer emballagen og eliminerer lag af omkostninger . Det var det første emballagedesign, der opfyldte miljø- og ISTA-testdirektiver fra Walmart.

Projekt navn : The Cube, Designernes navn : Luis Felipe Rego, Kundens navn : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportemballage

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.