Design magasin
Design magasin
Designstudie Med Galleri

PARADOX HOUSE

Designstudie Med Galleri Paradox House er et split-lager-lager, der blev elegant multimedie-designstudie, og finder den perfekte balance mellem funktionalitet og stil og reflekterer ejerens unikke smag og livsstil. Det skabte et slående multimediedesignstudie med rene, kantede linjer, der viser en fremtrædende gulfarvet glasboks på mezzaninet. Geometriske former og linjer er moderne og ærefrygtindgydende, men smagfuldt udført for at sikre et unikt arbejdsområde.

Projekt navn : PARADOX HOUSE, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : .

PARADOX HOUSE Designstudie Med Galleri

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.