Design magasin
Design magasin
Læringscenter

STARLIT

Læringscenter Starlit Learning Center er designet til at give præstationsuddannelse i afslappet læringsmiljø for børn i alderen 2-6 år. Børn i Hong Kong studerer under højt pres. For at styrke form og rum gennem layoutet og passe til forskellige programmer anvender vi den antikke Rom byplanlægning. Cirkulære elementer er almindelige langs udstrålende arme i aksearrangementet for at kæde klasseværelset og studios mellem to forskellige vinger. Dette læringscenter er designet til at skabe en dejlig læringsatmosfære med den største plads.

Projekt navn : STARLIT, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Læringscenter

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.