Design magasin
Design magasin
Produktion / Postproduktion / Transmission

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produktion / Postproduktion / Transmission Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høj, beliggende i den sydlige udkant af Ashgabat, hovedstad i Turkmenistan, på en bakke 1024 m over havets overflade. TV Tower er det vigtigste knudepunkt for produktion af radio og tv-programmer, postproduktion og radio- og tv-spredning. Og er et af de bedste eksempler på avanceret digital teknologi. TV Tower gjorde Turkmenistan til en pioner inden for HD-jordbaseret tv-transmission i Asien. TV Tower er den største teknologiinvestering de sidste 20 år inden for radio- og tv-spredning.

Projekt navn : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Designernes navn : Polimeks Construction, Kundens navn : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Produktion / Postproduktion / Transmission

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.