Design magasin
Design magasin
Kommode

shark-commode

Kommode Commode forenet med en åben hylde, og dette giver følelsen af bevægelse og to dele gør det mere stabilt. Brug af forskellige overfladebehandlinger og forskellige farver gør det muligt at skabe forskellige stemninger og kan installeres mellem forskellige interiører. Den lukkede kommode og den åbne hylde giver en illusion af et levende væsen.

Projekt navn : shark-commode, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

shark-commode Kommode

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.