Design magasin
Design magasin
Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dette design udforsker lidelser i forskellige lag: filosofisk, socialt, medicinsk og videnskabeligt. Fra mit personlige synspunkt om, at lidelse og smerte kommer i mange ansigter og former, filosofisk og videnskabelig, valgte jeg humaniseringen af lidelse og smerte som min basis. Jeg studerede analogierne mellem symbiotikum i naturen og symbiotiske i menneskelige relationer, og ud fra denne forskning skabte jeg karakterer, der visuelt repræsenterer de symbiotiske forhold mellem lid og lidende og mellem smerte og smerte. Dette design er et eksperiment, og seeren er emnet.

Projekt navn : Pain and Suffering, Designernes navn : Sharon Webber-Zvik, Kundens navn : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Research Branding

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Design af dagen

Fantastisk design. Godt design. Bedste design.

Gode design skaber værdi for samfundet. Hver dag har vi et specielt designprojekt, der demonstrerer fremragende design. I dag er vi glade for at vise et prisbelønnet design, der gør en positiv forskel. Vi viser dagligt flere gode og inspirerende design. Sørg for at besøge os hver dag for at nyde nye gode designprodukter og projekter fra største designere over hele verden.