Design magasin
Design magasin
Sofabord

Catena

Sofabord Et sofabord bestod af fire sideborde. Den usædvanlige placering af sideborde sammensætter L-formen på sofabordet, som er en original form for sofaborde. Det kræver ingen ekstra anstrengelse at bruge borde som kaffe eller sidebord, bare sidebordene skal bringes sammen i L-form. De bærende elementer i hver sidebord dannes ved hjælp af forskellige kombinationer af den samme form. Denne enkle form, et rektangel med cirkulær kant, er også formen på hver side af sofabordet, så formen af hvert sidebord og cofee-bord er forskellige, men beslægtede.

Projekt navn : Catena, Designernes navn : Ayça Sevinç Tatlı, Kundens navn : .

Catena Sofabord

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.