Design magasin
Design magasin
Skærm I Øret Øretelefon

ZTONE

Skærm I Øret Øretelefon Som en livsstilstilbehør kommer denne øretelefon med smykkekonceptet. Det består af en patentsat ørekant, som kroppen er formet til øreskålen. Den udstrakte fleksible vingeørspids forbedrer stabiliteten i øret ved at støtte ørekanten. Opfindelsen er fremstillet af silikone for at øge den maksimale fleksibilitet. Svampeformhovedafsnittet er designet til at tætsætte inde i øregangen, så det giver den bedste forsegling fra den ydre støj. Det giver en økonomisk løsning til erstatning for den tilpassede premium-skærm, men giver dog den mest nøjagtige lydgengivelse.

Projekt navn : ZTONE, Designernes navn : IMEGO Infinity LLC, Kundens navn : I-MEGO.

ZTONE Skærm I Øret Øretelefon

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.