Design magasin
Design magasin
Stadion Gæstfrihed

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gæstfrihed Projektet med de nye Sky-lounger er bare det første trin i det enorme renoveringsprogram, AC Milan og FC Internazionale sammen med Milanos Kommune gennemfører med det formål at omdanne San Siro stadion til et multifunktionelt anlæg, der er i stand til at være vært for alle de vigtige begivenheder, som Milano vil møde i løbet af det kommende EXPO 2015. Efter succes med skybox-projektet, har Ragazzi & Partners gennemført ideen om at skabe et nyt koncept med gæstfrihedspladser oven på den store grand stand på San Siro Stadium.

Projekt navn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designernes navn : Francesco Ragazzi, Kundens navn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadion Gæstfrihed

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.