Design magasin
Design magasin
Ur

Quantum

Ur Jeg ville have en anden form, en form, der fremkaldte tanker om sportsbiler og hurtigbåde. Jeg har altid elsket udseendet af skarpe linjer og vinkler, og det dukkede op i mit design. Urskiven præsenterer en 3D-oplevelse for seeren, og der er flere "niveauer" i skiven, der er synlige fra en hvilken som helst vinkel, uret kan ses på. Jeg designede stroppefæstet for at fastgøre direkte i uret med det endelige mål at give bæreren en integreret og tredimensionel oplevelse.

Projekt navn : Quantum, Designernes navn : Elbert Han, Kundens navn : Han Designs.

Quantum Ur

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.