Design magasin
Design magasin
Skammel

Kagome

Skammel Sen er designet af Shinn Asano med baggrund inden for grafisk design og er en 6-delt samling af stålmøbler, der forvandler 2D-linjer til 3D-former. Hvert stykke inklusive "kagome skammel" er skabt med linjer, der minimerer overskydende for at udtrykke både form og funktionalitet i en række applikationer, inspireret af unikke kilder som traditionelt japansk håndværk og mønstre. Kagome skammel er lavet af 18 retvinklede trekanter, der understøtter hinanden, og når de ses ovenfra danner det traditionelle japanske håndværksmønster kagome moyou.

Projekt navn : Kagome, Designernes navn : Shinn Asano, Kundens navn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Skammel

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.