Design magasin
Design magasin
Vinmærke

5 Elemente

Vinmærke Designet af “5 Elemente” er resultatet af et projekt, hvor kunden har tillid til designbureauet med fuld ytringsfrihed. Højdepunktet i dette design er den romerske karakter “V”, der skildrer produktets hovedidee - fem typer vin sammenflettet i en unik blanding. Det specielle papir, der bruges til etiketten såvel som den strategiske placering af alle grafiske elementer, provoserer den potentielle forbruger til at tage flasken og dreje den i deres hænder, røre ved den, hvilket bestemt gør et dybere indtryk og gør designet mere mindeværdigt.

Projekt navn : 5 Elemente, Designernes navn : Valerii Sumilov, Kundens navn : Etiketka design agency.

5 Elemente Vinmærke

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.