Design magasin
Design magasin
Organisk Olivenolie

Epsilon

Organisk Olivenolie Epsilon olivenolie er et produkt med begrænset udgave fra økologiske olivenlunde. Hele produktionsprocessen udføres for hånd ved hjælp af traditionelle metoder, og olivenolien tappes ufiltreret på flaske. Vi har designet denne pakke, der ønsker at sikre, at de følsomme komponenter i meget nærende produkt modtages af forbrugeren fra fabrikken uden ændringer. Vi bruger flasken Quadrotta beskyttet af en indpakning, bundet med læder og placeret i en håndlavet trækasse, forseglet med tætningsvoks. Så forbrugerne ved, at produktet kom direkte fra fabrikken uden nogen indgriben.

Projekt navn : Epsilon, Designernes navn : George Gouvianakis, Kundens navn : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organisk Olivenolie

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.