Design magasin
Design magasin
Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ville oprette en modulær sofa, der kunne omdannes til flere separate siddepladser. Hele møblerne består af kun to forskellige stykker med samme form til dannelse af en række forskellige løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideform af armlenene, men kun tykkere. Armlænene kan drejes 180 grader for at skifte eller fortsætte møbelets hovedstykke.

Projekt navn : Mäss, Designernes navn : Claudio Sibille, Kundens navn : .

Mäss Transformerbar Sofa

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.