Design magasin
Design magasin
Træske

Balance

Træske Denne håndskårne ske fra et pæretræ, som var ideelt formet og afbalanceret til madlavning, var mit forsøg på at omdefinere et køkkentøjsdesign ved hjælp af et af det ældste materiale, der er brugt af menneskeheden, træ. Skålen med skeen blev skåret asymmetrisk for at passe i hjørnet af en kogepande. Håndtaget blev formet med en subtil kurve, hvilket giver en ideel form for en højrehåndet bruger. En strimmel med purpurhjertet indsats tilføjer lidt karakter og vægt til håndtagsdelen af skeen. Og den flade overflade på bunden af håndtaget gør det muligt for skeen at stå på et bord af sig selv.

Projekt navn : Balance, Designernes navn : Christopher Han, Kundens navn : natural crafts by Chris Han.

Balance Træske

Dette fantastiske design er vinderen af bronze-designprisen i arkitektur, bygning og struktur designkonkurrence. Du bør bestemt se den bronzepræmierede designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.