Design magasin
Design magasin
Pitch + Roll + Gps-Enhed

Trail Ranger

Pitch + Roll + Gps-Enhed Hvorfor er trailekort flade, når der ikke er spor? Med Trail Ranger, som er en af verdens første koncepter, kan du registrere klatre-, ned- og rullevinklerne på dit terrængående køretøj på et GPS-kort og dele det med andre off-roaders rundt om i verden. Trail Ranger, der er drevet af vores AXYZ-maps platform, giver dig også en tilpasset rollover-alarm, når din rig længer for farligt. Vis nu verden de vanvittige vinkler, som du erobrede! Fordi din verden ikke er flad! For mere information om Trail Ranger og for at downloade som en iPhone / iPad-app, gå til: http://puckerfactors.com/trailranger

Projekt navn : Trail Ranger, Designernes navn : Anjan Cariappa M M, Kundens navn : Muckati SDD.

Trail Ranger Pitch + Roll + Gps-Enhed

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.