Design magasin
Design magasin
Julekort

Season´s Greetings

Julekort Papiret er lavet af 100% bomuld, der ved sin blødhed har et behageligt præg, der understreger forbindelsen til mode. Kortets klare og stilistiske design understreger identiteten af CBR som et førende firma inden for moderne afslappet kvindetøj. Rudolph, den røde næse-rensdyr, kombinerer forretning og jul: Ved første øjekast er hans gevirer uændrede, kun den anden visning viser den lille ændring af bøjlen. Foruden denne detalje er det tørklædet, der afslører et modevirksomheds karakter.

Projekt navn : Season´s Greetings, Designernes navn : Jens Lattke, Kundens navn : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Julekort

Dette gode design er vinderen af designprisen i konkurrence om emballagedesign. Du bør bestemt se den prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballagedesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.